Facebook tømmer måske din iPhone for strøm

2

Måske du har oplevet, at din iPhone hurtigt løber tør for strøm? Er det tilfældet kan Facebook være grunden – og en løsning er måske fundet.

Apple iPhone 6S og iPhone 6S Plus i rosegold (Foto: Apple)
Apple iPhone 6S og iPhone 6S Plus i rosegold (Foto: Apple)

Siden Apple frigav iOS 9 har der været en række tekniske udfordringer, og nu er der måske også problemer med batteritiden.

Skal man tro CNET.com så kan det være Facebook-applikationen, som er problemet. En fejl i Facebook app’en gør, at den fortsætter med at hente data, selv når applikationen er lukket ned. Det skriver Ekstra Bladet.

 – Apple opsiger danske serviceværksteder

Funktionen, som sender din GPS-position til Facebook, har også en fejl, der sender data hele tiden, hvilket altså kan ses på batteriet.

Facebook erkender også, ifølge CNET.com, at der er et problem med deres applikation, og de vil hurtigst muligt forsøge at løse problemet.

Batteri opladningStop Facebooks strømforbrug

Inden Facebook selv får løst problemet i deres applikation, så kan du selv gøre nedenstående for at minimere strømforbruget på din iPhone og iPad.

  1. Tjek batteriforbruget – du kan se i indstillinger, hvilke programmer der bruger mest strøm på din telefon. ”Indstillinger” – ”Batteri”.
  2. Du kan også slå brug af baggrundsdata fra i Facebook (eller andre apps), hvis du mistænker en app for at bruge for meget strøm. Dette gøres under ”Indstillinger” – ”Facebook” – ”Indstillinger” – ”Opdater apps i baggrund”.
  3. Du kan slå GPS-position fra i Facebook eller andre apps. Se: ”Indstillinger” – ”Lokalitetstjenester” – ”Facebook” (eller anden app).
  4. Sidst men ikke mindst er det altid en god idé, at applikationer og styresystem er opdateret til den seneste version.

Applikationer der ikke er opdateret til iOS 9 kan også risikere at sluge for meget strøm, da de ikke er optimeret til styresystemet.

iOS 9 er installeret på 6 ud af 10 iOS-enheder

Mere til historien

Apple har netop udsendt iOS 9.1 til iPhone og iPad, så har du ikke allerede opdateret til den nyeste software er det om at få den downloadet med det samme.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer