Facebook tømmer måske din iPhone for strøm

Måske du har oplevet, at din iPhone hurtigt løber tør for strøm? Er det tilfældet kan Facebook være grunden – og en løsning er måske fundet.

Apple iPhone 6S og iPhone 6S Plus i rosegold (Foto: Apple)

Apple iPhone 6S og iPhone 6S Plus i rosegold (Foto: Apple)

Siden Apple frigav iOS 9 har der været en række tekniske udfordringer, og nu er der måske også problemer med batteritiden.

Skal man tro CNET.com så kan det være Facebook-applikationen, som er problemet. En fejl i Facebook app’en gør, at den fortsætter med at hente data, selv når applikationen er lukket ned. Det skriver Ekstra Bladet.

 - Apple opsiger danske serviceværksteder

Funktionen, som sender din GPS-position til Facebook, har også en fejl, der sender data hele tiden, hvilket altså kan ses på batteriet.

Facebook erkender også, ifølge CNET.com, at der er et problem med deres applikation, og de vil hurtigst muligt forsøge at løse problemet.

Batteri opladningStop Facebooks strømforbrug

Inden Facebook selv får løst problemet i deres applikation, så kan du selv gøre nedenstående for at minimere strømforbruget på din iPhone og iPad.

  1. Tjek batteriforbruget – du kan se i indstillinger, hvilke programmer der bruger mest strøm på din telefon. ”Indstillinger” – ”Batteri”.
  2. Du kan også slå brug af baggrundsdata fra i Facebook (eller andre apps), hvis du mistænker en app for at bruge for meget strøm. Dette gøres under ”Indstillinger” – ”Facebook” – ”Indstillinger” – ”Opdater apps i baggrund”.
  3. Du kan slå GPS-position fra i Facebook eller andre apps. Se: ”Indstillinger” – ”Lokalitetstjenester” – ”Facebook” (eller anden app).
  4. Sidst men ikke mindst er det altid en god idé, at applikationer og styresystem er opdateret til den seneste version.

Applikationer der ikke er opdateret til iOS 9 kan også risikere at sluge for meget strøm, da de ikke er optimeret til styresystemet.

- iOS 9 er installeret på 6 ud af 10 iOS-enheder

Mere til historien

Apple har netop udsendt iOS 9.1 til iPhone og iPad, så har du ikke allerede opdateret til den nyeste software er det om at få den downloadet med det samme.

Sådan fortryder du afsendelse af en iMessage

TIP: Du kan fortryde afsendelse af en iMessage på iPhone og iPad. Læs her hvordan du redigerer og fortryder en iMessage-besked.

(mere…)
iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16-opdatering – retter kamerafejl

Kamerafejlen på iPhone 14-modellerne rettes med iOS 16.0.2, som nu er klar til download.

(mere…)
Sådan slår du “always-on” fra på iPhone 14 Pro

TIP: Always-on holder skærmen på iPhone 14 Pro og Pro Max tændt hele tiden. Du kan slå always-on fra. Se hvordan her.

(mere…)
Apple vil rette kamerafejl i ny iPhone

Der er en kamerafejl i iPhone 14 Pro. Apple er på vej med en løsning.

(mere…)
Så store batterier har iPhone 14-serien

Det er nu spottet, hvor store batterier den nye iPhone 14-serie kommer med.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram