Facebook tømmer måske din iPhone for strøm

Måske du har oplevet, at din iPhone hurtigt løber tør for strøm? Er det tilfældet kan Facebook være grunden – og en løsning er måske fundet.

Apple iPhone 6S og iPhone 6S Plus i rosegold (Foto: Apple)

Apple iPhone 6S og iPhone 6S Plus i rosegold (Foto: Apple)

Siden Apple frigav iOS 9 har der været en række tekniske udfordringer, og nu er der måske også problemer med batteritiden.

Skal man tro CNET.com så kan det være Facebook-applikationen, som er problemet. En fejl i Facebook app’en gør, at den fortsætter med at hente data, selv når applikationen er lukket ned. Det skriver Ekstra Bladet.

 - Apple opsiger danske serviceværksteder

Funktionen, som sender din GPS-position til Facebook, har også en fejl, der sender data hele tiden, hvilket altså kan ses på batteriet.

Facebook erkender også, ifølge CNET.com, at der er et problem med deres applikation, og de vil hurtigst muligt forsøge at løse problemet.

Batteri opladningStop Facebooks strømforbrug

Inden Facebook selv får løst problemet i deres applikation, så kan du selv gøre nedenstående for at minimere strømforbruget på din iPhone og iPad.

  1. Tjek batteriforbruget – du kan se i indstillinger, hvilke programmer der bruger mest strøm på din telefon. ”Indstillinger” – ”Batteri”.
  2. Du kan også slå brug af baggrundsdata fra i Facebook (eller andre apps), hvis du mistænker en app for at bruge for meget strøm. Dette gøres under ”Indstillinger” – ”Facebook” – ”Indstillinger” – ”Opdater apps i baggrund”.
  3. Du kan slå GPS-position fra i Facebook eller andre apps. Se: ”Indstillinger” – ”Lokalitetstjenester” – ”Facebook” (eller anden app).
  4. Sidst men ikke mindst er det altid en god idé, at applikationer og styresystem er opdateret til den seneste version.

Applikationer der ikke er opdateret til iOS 9 kan også risikere at sluge for meget strøm, da de ikke er optimeret til styresystemet.

- iOS 9 er installeret på 6 ud af 10 iOS-enheder

Mere til historien

Apple har netop udsendt iOS 9.1 til iPhone og iPad, så har du ikke allerede opdateret til den nyeste software er det om at få den downloadet med det samme.

Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Nye rygter om iPhone 15 og iPhone 15 Plus 

RYGTE: iPhone 15 og iPhone 15 Plus skulle i år få store kameraopgraderinger. 

(mere…)
Ny opdatering til iOS 15 er klar

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer, men der er også en opdatering klar til iPads og iPhones, som fortsat kører iOS 15.

(mere…)
iOS 16.3 er klar til download

Apple har netop frigivet softwareopdateringen til iOS 16.3, der byder på rettelser til iPhone. Der er også opdateringer til andre Apple produkter.

(mere…)
TikTok risikerer forbud i Danmark 

TikTok kan risikere at blive forbudt i EU's lande, hvis ikke de forbedrer indsatsen for at overholde EU-lovgivningen. 

(mere…)
Hurtigere levering af iPhone 14 Pro

Det er blevet hurtigere at få en iPhone 14 Pro i hånden.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram