Facebook, Messenger og Instagram på vej til Windows 10

1

Kort nyt: Microsoft har oplyst, at der er applikationer på vej til det netop annoncerede Windows 10 for Mobile.

Mark Zuckerberg klar til at udvikle Windows 10 apps
Mark Zuckerberg klar til at udvikle Windows 10 apps

Microsofts store mål med Windows 10 er, at opmuntre udviklere til at udvikle såkaldte “universal apps” som kører på tværs af PC, tablets og smartphones.

Windows 10 er frem til i dag blevet downloadet mere end 110 millioner gange, men vækster fortsat gevaldigt.

Til Microsofts Lumia og Surface event i New York kunne de også oplyse, at Facebook udvikler applikationerne Messenger, Instagram og selvfølgelig Facebook til Windows 10. De kunne også på scenen fremvise et citat fra Facebook-stifteren Mark Zuckerberg.

-”Facebook is all in on Windows 10 – we’re excited to build universal Windows apps for Facebook, Facebook Messenger and Instagram,” skrev Mark Zuckerberg.

Det er i sig selv ikke en overraskelse, at Facebook kommer i en Windows 10-version, men Instagram blev lanceret til Windows Phone for omkring to år siden og er dårligt blevet opdateret siden.

 – Microsoft: Nu bliver smartphonen en PC’er

Men også andre applikationsudviklere er på vej med deres bud på Windows 10 applikationer. Her kan nævnes Candy Crush Saga m.m.

Det er endnu uvist, hvornår applikationerne er klar til Windows 10.

Mere til historien

Microsoft lancerede også en række spændende produkter i dag, der blandt andet bød på tre nye Lumia-telefoner. Læs mere om Lumia 950 og Lumia 950 XL, samt Lumia 550.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer