Apple ude med nye opdateringer til Mac og Apple Watch

iOS 9.1 er ude, men Apple er også klar med en ny opdatering til både Apple Watch og Mac-computere.

Apple Watch

Apple Watch

Apple har frigivet den nye store iOS 9.1 opdatering, men der er også en opdatering klar til både Apple Watch og Mac-ejere.

 – Ny stor iPhone-opdatering klar – her er iOS 9.1

WatchOS 2.0.1 opdateringen kommer en måned efter Apple frigav den store watchOS 2.0 opdatering, som kom med en række nye features som nightstand mode, native apps og meget mere. Du kan læse mere om, hvad 2.0-opdateringen indeholder på ArsTechnica.com.

Du kan downloade WatchOS 2.0.1 opdateringen gennem den dedikerede Apple Watch applikation på din iPhone – dette gøres ved at gå ind i: ”Indstillinger” – ”Generelt” – ”Softwareopdateringer”.

For at kunne installere opdateringen, så skal du have mindst 50 procent batteri på dit Apple Watch eller også have det placeret i opladeren, samt i nærheden af din iPhone. Derudover er det et krav, at du har iOS 9.1 eller iOS 9.0.2 installeret på din iPhone.

OS X El Capitan er også opdateret

Det er ikke kun Apple Watch og iOS-enheder, som Apple har frigivet en opdatering til. Der er også en ny opdatering klar til Mac-brugere.

Og den nye opdatering til OS X El Capitan lover forbedringer i forbindelse med brug af Microsoft Office 2016. Med den nye opdatering skulle der altså være håb for, at du ikke vil opleve fejl i forbindelse med brugen af Office 2016, som ellers et stykke tid har plaget brugere af den nye Office-pakke til Mac.

Den nye OS X version hedder – OS X 10.11.1.

Foruden fejlrettelser skulle du også her få adgang til mere end 150 nye emoji karakterer, samt rettelse af en fejl med JPEG billeder i Preview.

Du kan læse mere på ArsTechnica.com om, hvilke rettelser der er med i den nye OS X opdatering.

Mere til historien

Med iOS 9.1 opdateringen er applikationen Apple News, den Flipboard lignende app, klar til brugere i Storbritannien. Det skriver Engadget.com. Apple News er ikke tilgængelig i Danmark.

Apple løfter sløret for vinderne af App Store Awards 2023

Apple er klar med dette års lister over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2023. Se vinderne her.

(mere…)
Apple Vision Pro: Så mange enheder bliver klar

RYGTE: Noget tyder på, at Apple Vision Pro bliver tilgængeligt i ret mange eksemplarer - set i forhold til prisen.

(mere…)
Touch ID vender ikke tilbage til iPhone

RYGTE: Det lader til, at Touch ID ikke vender tilbage til iPhone i hvert fald ikke, som vi kender den.

(mere…)
Samsung Galaxy brugere melder om burn-in på skærmen

Efter opdatering til One UI 6.0 så melder brugere om burn-in på skærmen i deres Samsung Galaxy-telefon.

(mere…)
Samsung klar med Android 14 opdateringsplaner

Samsung har afsløret opdateringsplanerne for Android 14 til mere end 50 Galaxy enheder, hvilket inkluderer både smartphones og tablets.

(mere…)
Hemmelig aftale mellem Google og Spotify er afsløret

Retsagen mellen Epic Games og Google har afsløret, at Google har indgået en indtil nu hemmelig aftale med Spotify.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram