Apple ude med nye opdateringer til Mac og Apple Watch

0

iOS 9.1 er ude, men Apple er også klar med en ny opdatering til både Apple Watch og Mac-computere.

Apple Watch
Apple Watch

Apple har frigivet den nye store iOS 9.1 opdatering, men der er også en opdatering klar til både Apple Watch og Mac-ejere.

 – Ny stor iPhone-opdatering klar – her er iOS 9.1

WatchOS 2.0.1 opdateringen kommer en måned efter Apple frigav den store watchOS 2.0 opdatering, som kom med en række nye features som nightstand mode, native apps og meget mere. Du kan læse mere om, hvad 2.0-opdateringen indeholder på ArsTechnica.com.

Du kan downloade WatchOS 2.0.1 opdateringen gennem den dedikerede Apple Watch applikation på din iPhone – dette gøres ved at gå ind i: ”Indstillinger” – ”Generelt” – ”Softwareopdateringer”.

For at kunne installere opdateringen, så skal du have mindst 50 procent batteri på dit Apple Watch eller også have det placeret i opladeren, samt i nærheden af din iPhone. Derudover er det et krav, at du har iOS 9.1 eller iOS 9.0.2 installeret på din iPhone.

OS X El Capitan er også opdateret

Det er ikke kun Apple Watch og iOS-enheder, som Apple har frigivet en opdatering til. Der er også en ny opdatering klar til Mac-brugere.

Og den nye opdatering til OS X El Capitan lover forbedringer i forbindelse med brug af Microsoft Office 2016. Med den nye opdatering skulle der altså være håb for, at du ikke vil opleve fejl i forbindelse med brugen af Office 2016, som ellers et stykke tid har plaget brugere af den nye Office-pakke til Mac.

Den nye OS X version hedder – OS X 10.11.1.

Foruden fejlrettelser skulle du også her få adgang til mere end 150 nye emoji karakterer, samt rettelse af en fejl med JPEG billeder i Preview.

Du kan læse mere på ArsTechnica.com om, hvilke rettelser der er med i den nye OS X opdatering.

Mere til historien

Med iOS 9.1 opdateringen er applikationen Apple News, den Flipboard lignende app, klar til brugere i Storbritannien. Det skriver Engadget.com. Apple News er ikke tilgængelig i Danmark.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer