Apple Music til Android er lækket før lancering

5

Screenshots af musiktjenesten Apple Music til Android er lækket før tid. Se de lækkede screenshots her.

Screenshots fra Apple Music for Android
Screenshots fra Apple Music for Android

Apple arbejder fortsat på den Android version af Apple Music, som selskabet lovede tilbage i forsommeren da de lancerede den nye musiktjenesten.

 – Apple Music åbner nu i Danmark

Men mens vi venter på, at applikationen Apple Music frigives til Android enheder, så kan vi tage et smugkig på, hvordan det vil komme til at se ud. Skal man tro nedenstående billeder, som er lækket af Apple Music til Android, så er brugerfladen, ifølge Mobilegeeks.de, en god kombination af både Androids brugerflade, samt designet på Apple Music på iOS.

Hjemmesiden 9to5mac.com skriver at der er tale om screenshots fra en betaversion.

Apple Music til Android skulle, ligesom på iOS, komme med Beats 1 Radio, anbefalinger, Apple Music Connect og offline lytning.

Google-ikon: Apple Music er gammeldags

Prisen for et abonnement på Apple Music er 99 kroner om måneden for et individuelt abonnement, mens der skal betales 149 kroner for et familie abonnement, der kan bruges af op til 6 personer.

 – Apple Music – de danske priser

Det er endnu uvist præcis, hvornår Apple Music frigives til Android, men det ventes at være i løbet af november måned, da Apple tidligere har udtalt de ville lancerer tjenesten til Android-brugerne i løbet af efteråret.

Mere til historien

Apple har netop offentliggjort de første tal for betalende brugere af Apple Music. Spotify er fortsat størst, men Apple Music har en tredjedel af Spotifys brugerantal.

Læs også:

TIP: Opsig dit Apple Music abonnement

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer