Sony: Android 5.1.1 på vej til Xperia Z1 og Z1 Compact

Android 5.1.1 Lollipop opdateringen er nu på vej til flere Sony produkter – denne gang er det Xperia Z1, Xperia Z1 Compact og Xperia Z Ultra.

Android 5.1.1 på vej til Sony Xperia Z1 og Xperia Z1 Compact

Android 5.1.1 på vej til Sony Xperia Z1 og Xperia Z1 Compact

Udrulningen af Android 5.1.1 Lollipop opdateringen er for alvor i gang hos Sony, der netop har sendt opdateringen afsted til første generation af Xperia Z-serien i sidste uge.

 – Sony Xperia Z og Tablet Z får Android 5.1.1

Men det er ikke nok for næst i køen er Xperia Z1, Xperia Z1 Compact og Xperia Z Ultra, som udrulningen netop er startet til.

 – Sony Xperia Z1 Compact – fremragende kraftværk

Ovenstående Sony-produkter er efterhånden ret gamle, set ud fra alderen på mobiltelefoner, så det er faktisk ret flot at Sony fortsat supporterer disse med nye opdateringer.

Efter opdateringen vil du på de tre Xperia Z1-produkter se build number 14.6.A.0.368. Det skriver Xperiablog.net.

Hvis opdateringen endnu ikke er klar til din enhed, så hold godt øje, da den inden for de kommende dage og uger forventes at være udrullet i hele verden.

Opdateringen indeholder blandt andet muligheden for WiFi og Bluetooth i notifikationsmenuen, nye temaer og ikoner, integrerer LinkedIn med din kalender og kontakter, forbedre fokus i kameraet og meget andet.

Mere til historien

Sony har i starten af september præsenteret nye Xperia-modeller. Du kan læse mere om Xperia Z5 Compact og Xperia Z5 Premium, samt se web-tv indslaget med de nye Xperia Z5-enheder herunder.

Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
iPadOS 18 kommer med lommeregner-app til iPad

Apple har fremvist de kommende software-opdateringer. En af nyhederne i iPadOS 18 er, at iPad nu får sin egen officielle lommeregner-app.

(mere…)
Hvornår kan du opdatere din iPhone til iOS 18?

OVERBLIK: Her er de kendte tidspunkter for frigivelsen af iPhone-opdateringen, iOS 18.

(mere…)
Disse iPhones kan opdateres til iOS 18

LISTE: I efteråret kommer iOS 18 med mange nye funktioner og forbedringer. Se hvilke iPhone-modeller, kan opdateres til iOS 18.

(mere…)
Den store iPhone-opdatering afsløres i dag – sådan ser du med

SE LIVE: Apple afholder i aften event, hvor de giver et smugkig på den nye iOS 18, opdateringen til iPhone.

(mere…)
Apple på vej med ny Password-app

Rygterne svirrer om, at Apple vil lancere en ny Password-app på deres kommende udviklerkonference i næste uge.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram