Sony: Android 5.1.1 på vej til Xperia Z1 og Z1 Compact

2

Android 5.1.1 Lollipop opdateringen er nu på vej til flere Sony produkter – denne gang er det Xperia Z1, Xperia Z1 Compact og Xperia Z Ultra.

Android 5.1.1 på vej til Sony Xperia Z1 og Xperia Z1 Compact
Android 5.1.1 på vej til Sony Xperia Z1 og Xperia Z1 Compact

Udrulningen af Android 5.1.1 Lollipop opdateringen er for alvor i gang hos Sony, der netop har sendt opdateringen afsted til første generation af Xperia Z-serien i sidste uge.

 – Sony Xperia Z og Tablet Z får Android 5.1.1

Men det er ikke nok for næst i køen er Xperia Z1, Xperia Z1 Compact og Xperia Z Ultra, som udrulningen netop er startet til.

 – Sony Xperia Z1 Compact – fremragende kraftværk

Ovenstående Sony-produkter er efterhånden ret gamle, set ud fra alderen på mobiltelefoner, så det er faktisk ret flot at Sony fortsat supporterer disse med nye opdateringer.

Efter opdateringen vil du på de tre Xperia Z1-produkter se build number 14.6.A.0.368. Det skriver Xperiablog.net.

Hvis opdateringen endnu ikke er klar til din enhed, så hold godt øje, da den inden for de kommende dage og uger forventes at være udrullet i hele verden.

Opdateringen indeholder blandt andet muligheden for WiFi og Bluetooth i notifikationsmenuen, nye temaer og ikoner, integrerer LinkedIn med din kalender og kontakter, forbedre fokus i kameraet og meget andet.

Mere til historien

Sony har i starten af september præsenteret nye Xperia-modeller. Du kan læse mere om Xperia Z5 Compact og Xperia Z5 Premium, samt se web-tv indslaget med de nye Xperia Z5-enheder herunder.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer