Ny Chromecast kan være lige om hjørnet

0

Rygte: Google er lige om hjørnet med anden generation Chromecast. Hurtigere forbindelser, “Fast Play” og “Chromecast Audio”.

Google Chromecast har de seneste år vundet større og større popularitet blandt det stigende segment af streaming-hungrende forbrugere.

Anden generation Chromecast
Anden generation Chromecast

Men den lille Chromecast kan nu blive erstattet af en efterfølger, med en lang række forbedringer og små nyheder, skriver 9to5Google.com.

Blandt de mest efterspurgte nyheder er en forbedret internetforbindelse. Den nuværende Chromecast fik for nyligt en RJ45-adapter, så det nu blev muligt at kable forbindelsen til Chromecast. Ifølge de lækkede dokumenter om den nye model, bliver Wi-Fi forbindelsen opdateret til at understøtte 802.11ac, en netværksstandard, mere end dobbelt så hurtig som 802.11n, som er den hurtigste forbindelse den nuværende Chromecast understøtter.

– YouSee Play og TDC Play understøtter nu Chromecast

En anden hardware-nyhed ifølge rygterne skulle være en funktion kaldet ”Chromecast Audio”, ikke at forveksle med ”Google Cast Audio”. Chromecast Audio skulle efter sigende gøre det muligt at forbinde et Minijack-stik mellem Chromecast og et eksisterende lydsystem eller direkte til et sæt højtalere. Ifølge de lækkede oplysninger understøtter funktionen blandt andet ”Multi-room”, så man kan styre musikken i flere rum.

Anden generation Chromecast
Anden generation Chromecast

“Fast Play” og ny startskærm

På softwaresiden skulle den nye Chromecast få ”Fast Play”, så man langt hurtigere bliver forbundet til sin Chromecast og afspilningen dermed starter hurtigere op.

Anden generation Chromecast skulle også få et ”feed” på nyhedsskærmen. Det er ikke yderligere specificeret, men der gættes på, at man kan samle artikler, vejrudsigter og nyheder på startskærmen.

– Nej, nej, nej Google – hvor er Chromecast i Google Fotos?

Hvis vi skal tro de meget slørede billeder der er blevet lækket af den nye Chromecast, bliver enheden langt fra køn at kigge på. Mest af alt minder det om en ballon eller set fra siden et headset med en kæmpe højtaler.

Rygterne vil vide, at produktet bliver præsenteret sammen med to Nexus smartphones fra henholdvis LG og Huawei, som ifølge rygterne forventes at blive lanceret den 29. september 2015.

Mere til historien

Der har længe været spekulationer om en efterfølger til den første Chromecast. Angående pris og tilgængelighed, forlyder det i første omgang, at produktet kommer til 10 markeder til en pris der læner sig op af nuværende Chromecast.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer