Ligger Apple Watch og lurer i oktober?

En svag indikation på Apples officielle website bringer tankerne hen på oktober som Apple Watch måned.

Apple Watch Hermés

Apple Watch Hermés

Apple er gået stille med dørene når det kommer til hvornår Apple Watch kan købes i Danmark, men ledes der dybt rundt på Apples officielle website, finder man teksten ”Fås til oktober 2015”.

Teksten står ved beskrivelsen af Apple Watch Hermés. Det er en særlig lædervariant af Apples smartwatch. Det franske firma Hermés har specialiseret sig i læder, livsstilstilbehør og luksusvarer.

Der er naturligvis ikke sikkert Apple mener oktober i Danmark, men oktober generelt.  Tidligere har Apple meldt ud, at salget starter den 5. oktober 2015 i blandt andet Tyskland, USA og Storbritannien, og datoen fremgår også af Hermés officielle website.

Skiftes sproget på Apples website til f.eks. svensk, norsk og tysk fremkommer samme tekst Fås til oktober 2015 blot i forskellige oversættelser.

På MereMobil.dk følger vi selvfølgelig sagen.

Ingen service af Apple Watch i Danmark

Ved den seneste store keynote fremlagde Apple flere smartwatch-lande, men Danmark var på dette tidspunkt ikke i blandt. Som en del af de rygter der altid er omkring Apple har vi tidligere hørt, at Apple Watch skulle komme til landet i september.

Tak til René for tippet.

Mere til historien

Nuværende ejere af Apple Watch går i disse dage og venter på den store WatchOS 2.0 opdatering, men lige før iOS 9 til iPhone og iPad blev frigivet valgte Apple, uvist af hvilke årsager at udskyde opdateringen.

iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
iPadOS 18 kommer med lommeregner-app til iPad

Apple har fremvist de kommende software-opdateringer. En af nyhederne i iPadOS 18 er, at iPad nu får sin egen officielle lommeregner-app.

(mere…)
Elon Musk forbyder brug af Apple

Tesla-ejeren Elon Musk har reageret på Apples lancering af Apple Intelligence i blandt andet iPhone og iPad.

(mere…)
Apple Intelligence – hvad går det ud på?

Kunstig intelligens kommer til iPhone, iPad og Mac. Her er nyhederne i Apple Intelligence.

(mere…)
Den næste store iPhone-opdatering er vist frem

Her kan du læse om de kommende nyheder i iOS 18 til din iPhone.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram