Ligger Apple Watch og lurer i oktober?

0

En svag indikation på Apples officielle website bringer tankerne hen på oktober som Apple Watch måned.

Apple Watch Hermés
Apple Watch Hermés

Apple er gået stille med dørene når det kommer til hvornår Apple Watch kan købes i Danmark, men ledes der dybt rundt på Apples officielle website, finder man teksten ”Fås til oktober 2015”.

Teksten står ved beskrivelsen af Apple Watch Hermés. Det er en særlig lædervariant af Apples smartwatch. Det franske firma Hermés har specialiseret sig i læder, livsstilstilbehør og luksusvarer.

Der er naturligvis ikke sikkert Apple mener oktober i Danmark, men oktober generelt.  Tidligere har Apple meldt ud, at salget starter den 5. oktober 2015 i blandt andet Tyskland, USA og Storbritannien, og datoen fremgår også af Hermés officielle website.

Skiftes sproget på Apples website til f.eks. svensk, norsk og tysk fremkommer samme tekst Fås til oktober 2015 blot i forskellige oversættelser.

På MereMobil.dk følger vi selvfølgelig sagen.

Ingen service af Apple Watch i Danmark

Ved den seneste store keynote fremlagde Apple flere smartwatch-lande, men Danmark var på dette tidspunkt ikke i blandt. Som en del af de rygter der altid er omkring Apple har vi tidligere hørt, at Apple Watch skulle komme til landet i september.

Tak til René for tippet.

Mere til historien

Nuværende ejere af Apple Watch går i disse dage og venter på den store WatchOS 2.0 opdatering, men lige før iOS 9 til iPhone og iPad blev frigivet valgte Apple, uvist af hvilke årsager at udskyde opdateringen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer