Apple Watch måske til Danmark i september

0

Rygterne florerer i stor stil om Apple inden den store event i næste uge. Nu antydes snarlig salgsstart af Apple Watch.

Apple Watch
Apple Watch

Apple har inviteret til stor event onsdag den 9. september i San Francisco, hvor det ventes de vil præsentere nye iPhone-modeller.

Men foruden nye iPhone-modeller, så ventes det også Apple vil komme med nye detaljer om Watch OS 2, der er softwaren til Apple Watch.

 – De svage punkter på iPhone 6 styrkes i iPhone 6S

Desuden går der rygter om Apple vil gøre Apple Watch tilgængeligt på flere markeder, deriblandt Danmark, Østrig og Indien, samt måske flere andre lande senere denne måned. Det skriver MacRumors.com.

Samtalen fra MacMania
Samtalen fra MacMania

Ifølge hjemmesiden MacMania, så skulle Apple Watch blive tilgængelig i Østrig fra den 15. september. Oplysningerne stammer fra en pålidelig kilde fra en stor elektronikkæde i landet. Apple har ikke nogen officiel forhandler i Østrig.

Og ifølge MacRumors.com, så bygger rygterne om en dansk salgsstart blandt andet på understøttelsen af Apple Watch i den seneste MobilePay opdatering fra Danske Bank. Men også fordi der på Apples hjemmeside står, at Apple Watch har salgsstart i løbet af 2015 i Danmark, Finland og Norge. Apple Watch blev tilgængeligt på det svenske marked i juli, hvor også Danske Bank opererer.

 – Ingen service af Apple Watch i Danmark

Indtil videre har Apple gjort Apple Watch tilgængeligt i 22 lande ad fire omgange. Alle steder er salget begyndt en fredag.

April 24: Australia, Canada, China, France, Germany, Hong Kong, Japan, U.K. and U.S.

June 26: Italy, Mexico, Singapore, South Korea, Spain, Switzerland and Taiwan

July 17: The Netherlands, Sweden, Thailand

July 31: New Zealand, Russia, Turkey

Det er værd at bemærke, at den 15. september er en tirsdag. Men bestillingerne for iPhone 6S og iPhone 6S Plus ventes, at starte i første runde af lande fredag den 11. september og salgsstart i de første lande fra den 18. september. Så Apple vælger måske en salgsstart for Apple Watch kort inden og derfor en anden dag end fredag.

Apple har endnu ikke hverken be- eller afkræftet disse rygter.

Mere til historien

Apple Watch bliver tilgængelig i følgende lande i løbet af 2015: Belgien, Brasilien, Danmark, Finland, Forenede Arabiske Emirater, Indien, Norge, Malaysia, Saudi Arabien og Østrig. Derudover kan det også være der kommer salgsstart på uret i Latinamerika, da de har en hjemmeside, der kunne antyde det – dog uden nogen dato.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer