Kommende Apple TV stiger i pris

0

Apple er angiveligt på vej med nyt Apple TV, som opjusteres på mange punkter og også på prisen. Rygterne mener, at det offentliggøres i næste uge.

Apple TV (Foto: Apple)
Apple TV (Foto: Apple)

Der har flere år været rygter om, at en ny Apple TV enhed var på vej, men nu er den måske god nok. Rygterne er i hvert fald mange op mod den kommende Apple event i næste uge.

 – Apple inviterer til iPhone 6S og iPhone 6S Plus event

Og taler rygterne sandt, så kan vi altså forvente Apple løfter sløret for et nyt og forbedret Apple TV på alle fronter – også prisen. Tidligere har Apple TV været et produkt rent prismæssigt, hvor der virkelig var ”value for money”. Prisen har nemlig været lille og til at komme i nærheden af for de fleste almindelige forbrugere.

 – Chromecast hitter i Danmark – presser Apple TV

Ifølge hjemmesiden 9to5Mac, så vil prisen på det kommende Apple TV være mellem 149 og 199 dollars, hvilket kan resulterer i en dansk pris på omkring 1.500 kroner når der er kommet dansk moms på. Dette vil i så fald være en prisstigning på mindst det dobbelte af den nuværende pris. Det skriver Digitalt.tv.

Om en prisstigning er klogt er uvist, for konkurrenten Chromecast har vundet stort indpas hos de danske forbruger siden den kom til salg i Danmark.

 – Få perfekt forbindelse til din Chromecast

Skal man tro 9to5Mac, så vil Apple også fortsat have den nuværende udgave af Apple TV på markedet og dermed et billigere alterniv fra dem selv af også.

9to5Mac mener at vide, at salgsstarten for Apple TV 4 vil blive i oktober måned.

Apple har endnu ikke meldt noget officielt ud om et nyt Apple TV. Men MereMobil.dk dækker eventen onsdag den 9. september, som måske byder på nyt om et kommende Apple TV.

Mere til historien

Der har været rygter ude om, at Apple arbejder på en ”Netflix-lignende konkurrent” og det kunne være derfor Apple TV 4 vil blive væsentlig dyrere end den nuværende model.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer