Billede-læk viser muligvis ny OnePlus smartphone

Nye billeder af en mulig sideløber til OnePlus 2, viser en smartphone med dual-kamera, dual-blitz og stereo lyd – men ægtheden er tvivlsom.

Det er ikke mange måneder siden at OnePlus medstifter og direktør Carl Pei kunne afsløre at der blev arbejdet på en model mere til porteføljen.

OnePlus læk

OnePlus - sideløber til 2'eren

Det skulle dog ikke blive en efterfølger til OnePlus 2, men en sideløber der ”henvender sig til et andet publikum” udtalte Carl Pei dengang.

OnePlus 2 test – en konge i mellemklassen er født

Nu er der i mellemtiden dukket et par billeder op der kan understøtte Carl Peis udtalelse. På billederne ser man blandt andet at der er sket en designændring af bundens højtalergrills, der er blevet plads til ikke blot én men to kameraer – en opsætning vi tidligere har set HTC forsøge sig med, dog uden den store succes.

OnePlus: Undskyld vi klokkede i det, igen!

Sammen med dual-kamera, er der også blevet plads til dual-blitz, og så det ser det ud til at vi skal vende os til at bruge fingeraftrykslæseren på bagsiden, da billederne afslører en front udstyret med to højtalere.

Men, men, men! Inden nogen drager forhastede konklusioner, er det værd at bemærke tvivlsomheden af billedernes ægthed. Billedet der angiver den nye bagside, med to kameraer osv. viser en ramme der ikke er lavet ud af aluminium, som det er tilfældet på OnePlus 2.

Huawei lancerer OnePlus-konkurrent i Danmark

Et andet af de lækkede billeder, viser en smartphone med dual-højtalere på fronten, MEN! Denne har aluminiumsramme, der på mange områder ligner OnePlus 2.

OnePlus læk

OnePlus - sideløber til 2'eren

Fra samme læk, ser vi altså to forskellige enheder, der skal forstille samme produkt. Dette er et meget tydeligt eksempel på angivelige lækager, der hurtigt bliver draget konklusioner på, inden der bliver stillet spørgsmålstegn.

Der er en chance for, at én af enhederne er den ægte vare. Men der er også en chance for, at begge afbillede produkter er falske og produceret for at få omtale.

Kilde via: GSMarena.com

Mere til historien

Ifølge den oprindelige udtalelse fra Carl Pei, skulle selskabet være klar med deres sideløbende produkt til OnePlus 2, inden udgangen af året. Tiden må vise om det sker, efter de lange ventetider på OnePlus 2.

Salget af OnePlus-telefoner er stoppet i Tyskland

Brud på patentrettigheder har ført til et øjeblikkeligt stop for salg af OnePlus og Oppo-telefoner i Tyskland.

(mere…)
OnePlus har ikke droppet ’alert slider’ for altid

Hvis alert slider er vigtig for dig, skal du ikke købe OnePlus 10T, men fremtiden byder på nye telefoner MED knappen, fortæller OnePlus.

(mere…)
OnePlus 10T – en billigere OnePlus 10 Pro

Den mangler lidt for at være en topmodel. Til gengæld er prisen interessant og du får den helt nye Snapdragon processor. Se hvilke forskelle der er på OnePlus 10T og OnePlus 10 Pro her.

(mere…)
OnePlus 10T: De sidste detaljer er afsløret

Vi har allerede set billeder af den kommende telefon og lidt detaljer. Nu får vi de sidste specifikationer.

(mere…)
OnePlus 10T vil mangle to vigtige egenskaber

Ingen fysisk ’alertslider’ og uden Hasselblad-branded kamera, fortæller OnePlus.

(mere…)
OnePlus 10T kommer i august

Sommeren er for alvor over os her i Danmark og OnePlus inviterer OnePlus til stor lanceringsevent om nogle uger. De vil præsentere OnePlus 10T 5G.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram