Billede-læk viser muligvis ny OnePlus smartphone

Nye billeder af en mulig sideløber til OnePlus 2, viser en smartphone med dual-kamera, dual-blitz og stereo lyd – men ægtheden er tvivlsom.

Det er ikke mange måneder siden at OnePlus medstifter og direktør Carl Pei kunne afsløre at der blev arbejdet på en model mere til porteføljen.

OnePlus læk

OnePlus – sideløber til 2’eren

Det skulle dog ikke blive en efterfølger til OnePlus 2, men en sideløber der ”henvender sig til et andet publikum” udtalte Carl Pei dengang.

– OnePlus 2 test – en konge i mellemklassen er født

Nu er der i mellemtiden dukket et par billeder op der kan understøtte Carl Peis udtalelse. På billederne ser man blandt andet at der er sket en designændring af bundens højtalergrills, der er blevet plads til ikke blot én men to kameraer – en opsætning vi tidligere har set HTC forsøge sig med, dog uden den store succes.

– OnePlus: Undskyld vi klokkede i det, igen!

Sammen med dual-kamera, er der også blevet plads til dual-blitz, og så det ser det ud til at vi skal vende os til at bruge fingeraftrykslæseren på bagsiden, da billederne afslører en front udstyret med to højtalere.

Men, men, men! Inden nogen drager forhastede konklusioner, er det værd at bemærke tvivlsomheden af billedernes ægthed. Billedet der angiver den nye bagside, med to kameraer osv. viser en ramme der ikke er lavet ud af aluminium, som det er tilfældet på OnePlus 2.

– Huawei lancerer OnePlus-konkurrent i Danmark

Et andet af de lækkede billeder, viser en smartphone med dual-højtalere på fronten, MEN! Denne har aluminiumsramme, der på mange områder ligner OnePlus 2.

OnePlus læk

OnePlus – sideløber til 2’eren

Fra samme læk, ser vi altså to forskellige enheder, der skal forstille samme produkt. Dette er et meget tydeligt eksempel på angivelige lækager, der hurtigt bliver draget konklusioner på, inden der bliver stillet spørgsmålstegn.

Der er en chance for, at én af enhederne er den ægte vare. Men der er også en chance for, at begge afbillede produkter er falske og produceret for at få omtale.

Kilde via: GSMarena.com

Mere til historien

Ifølge den oprindelige udtalelse fra Carl Pei, skulle selskabet være klar med deres sideløbende produkt til OnePlus 2, inden udgangen af året. Tiden må vise om det sker, efter de lange ventetider på OnePlus 2.

Det bedste smartwatch til Android-telefoner

DUELTEST: Lang batteritid eller omfattende sundhedsdata. Det er hovedforskellene på disse to smartwatches.

(mere…)
Nye OnePlus-telefoner på vej – de seneste rygter

Det ventes, at vi inden for de næste måneder får mindst to nye OnePlus-modeller.

(mere…)
OnePlus Nord 5 er snart på vej

RYGTE: OnePlus Nord 4 springes over. OnePlus ventes at gå direkte på 5’eren.

(mere…)
OnePlus Watch 2 test | én ting gør hele forskellen

TEST: 100 timer uden en oplader. Lækkert design og relevante funktioner. Læs min OnePlus Watch 2 test.

(mere…)
Udfordrer Samsung på batteritid – mød OnePlus Watch 2

OnePlus Watch 2 imponerer på batteritiden, der sætter Samsung Galaxy Watch og Apple Watch til vægs.

(mere…)
Der teases for OnePlus Watch 2

Skal man tro de seneste rygter, så er OnePlus klar med et nyt smartwatch i næste uge, der ventes at hedde OnePlus Watch 2.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram