Derfor er HTC One M8s bedre end topmodellen

1

Web-TV: One M8s, en faceliftet M8’er, yder rigtigt godt. Telefonen er det bedre, og billigere køb, en årets topmodel One M9.

Derfor overrasker HTC One M8s

HTC One M8s
HTC One M8s

Nogle gange kommer overraskelserne fra uventede kanter. Sådan er historien om HTC One M8s. Den henvender sig egentlig til de HTC-købere, som ikke vil smide de ekstra penge topmodellen One M9 koster.

Nu er det bare sådan, at One M8s er langt bedre end topmodellen HTC One M9, og det er klart den model jeg ville vælge, hvis valget stod mellem de to.

Prisforskellen mellem modellerne er meget tydelig, og M8s kommer oven i købet med et brugerfladedesign som er pænere. Derfor skal du ikke være bekymret, når der står ”Sense 6” fremfor ”Sense 7” på listen over specifikationer.

Selve produktet følger HTCs flotte designlinje med gode materialer. Heller ikke på skærmen er der noget at udsætte. Du får fem tommer med Full HD-opløsning.

Selvfølgelig er der sparet på udstyr og motorkraft i HTC One M8s, så prisen kan holdes nede, men ikke så meget det diskvalificerer telefonen. Lydkvaliteten under samtaler, samt fra højtalerne, er virkelig god. Dertil kommer stabile forbindelser på Bluetooth, mobilnet og wi-fi.

Kameraet kunne jeg godt ønske var lidt bedre. Godt nok er opløsningen på 13 megapixels, men billedernes kvalitet ligger til den dårlige side. Hvis du skal have et produkt i samme prisklasse der tager bedre billeder, så se nærmere på Huawei P8.

For at få det fylde overblik skal du læse min store anmeldelse af HTC One M8s. Det hurtige overblik får du i web-TV anmeldelsen herover.

HTC One M8s når aldrig at blive irriterede at benytte – heller ikke hvis man er vandt til en topmodel. Batteriet holder til omkring 17 timers drift ved normal til intens brug.

Alt i alt er det en telefon, som kan tages med i overvejelserne, hvis du ikke vil op og give topmodel-pris for din næste smartphone. HTC One M8s får fem ud af seks stjerner.

Mere til historien

HTC One M8s er baseret på HTCs 2014-topmodel One M8. Jeg har tidligere sagt, at M8s er som M8 burde have været da den kom på markedet.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer