Se programmet for Apple Music Festival

0

Apples succesfulde festival iTunes Festival har skiftet navn og hedder nu Apple Music Festival. Se årets program her.

Apple Music Festival
Apple Music Festival

Endnu engang bringer Apple en masse fantastisk livemusik til London i september måned, men i år er navnet ikke iTunes Festival. I stedet har festivalen fået navn efter Apples nye musikstreamingtjeneste, og hedder nu Apple Music Festival.

På plakaten i år er blandt andet Pharrell Williams, One Direction, Florence + The Machine og Disclosure. Der er fortsat special guests, som endnu ikke er offentliggjort.

11 millioner tester Apple Music

Festivalen finder vanen tro sted på spillestedet London Roundhouse, og koncerterne streames ud via diverse Apple-enheder gratis til fans rundt i verden. Foruden livestreaming vil der også i år være en massiv mediedækning af festivalen på Apples egen radio Beats 1, der vil følge op med nyheder og andet på Apple Music Connect.

Anmeldelse: Sådan fed er Beats 1 Radio

– “The Apple Music Festival is a greatest hits set of ten unbelievable nights featuring some of the best performers on the planet appearing live and interacting directly with their fans on Connect and Beats 1,” siger Eddy Cue, Apple senior vice president of Internet Software and Services, i en pressemeddelelse.

Sådan skal Spotify klare sig mod Apple Music

Festivalen varer i år ikke hele september, men ”kun” 10 aftener fra den 19. september og frem til den 28. september.

Brugerne kan streame Apple Music Festival via Apple Music eller iTunes på deres iPhone, iPad, iPod Touch, Mac, PC eller i HD via Apple Tv.

Sådan virker “For you” i Apple Music

Du kan læse mere om Apple Music Festival her.

Mere til historien

iTunes Festival startede tilbage i 2007 og der er mere end 550 artister, der har optrådt live foran mere end en halv million fans og mere end 10 millioner online brugere. Til tidligere festivaler har artister som Elton John, Adele, Coldplay, Justin Timberlake, Kings of Leon, Lady Gaga, Maroon 5, Muse, Sir Paul McCartney og Foo Fighters optrådt.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer