LG afviser “premium” phablet i september

Kort nyt: Hvis du havde forventet en super “high end” phablet fra LG i det kommende kvartal, så bliver du måske skuffet.

Hvis man har fulgt med på diverse medier, har man kunnet lade sig fortælle, at LG ville komme med en konkurrent til Note 5 og iPhone 6S Plus i det sidste halvår af 2015.

Den skulle efter sigende have haft store forventninger fra forskellige medier – bl.a. PhoneArena, omkring at skulle indeholde de nyeste teknologier, og måske med designmaterialer, der kunne matche konkurrenterne.

LG G4

LG G4

Nu skriver PhoneArena, at en talsmand fra LG afkræfter snakken om en “super high-end” enhed, og at telefonen derimod vil være “high class”, hvilket kan betyde mange ting.

Om enheden får en smartpen, ligesom tilfældet er det i Samsungs Note serie, må vi vente og se, men enheden skulle være i phablet-segmentet.

Mere til historien

LG har også i planerne, at lancere lav- og mellemklasse mobiler, som forhåbentligt vil kunne hjælpe dem til et bedre salg i løbet af fjerde kvartal.

Læs også:
Måske kommer Galaxy Note 5 alligevel til Europa


Avatar

Om Lasse Lundgaard

Lasse har fulgt den nyeste teknologi i halvdelen af sit liv, og har udviklet en bred viden om alt der er værd at vide om techindustrien. Han har en passion for især smartphones og tablets, hvor hans primære platform er Android. Ved siden af at være mobilfreak og følge techindustrien, er han tilbøjelig til selv at købe diverse gadgets.