LG afviser "premium" phablet i september

Kort nyt: Hvis du havde forventet en super "high end" phablet fra LG i det kommende kvartal, så bliver du måske skuffet.

Hvis man har fulgt med på diverse medier, har man kunnet lade sig fortælle, at LG ville komme med en konkurrent til Note 5 og iPhone 6S Plus i det sidste halvår af 2015.

Den skulle efter sigende have haft store forventninger fra forskellige medier - bl.a. PhoneArena, omkring at skulle indeholde de nyeste teknologier, og måske med designmaterialer, der kunne matche konkurrenterne.

LG G4

LG G4

Nu skriver PhoneArena, at en talsmand fra LG afkræfter snakken om en "super high-end" enhed, og at telefonen derimod vil være "high class", hvilket kan betyde mange ting.

Om enheden får en smartpen, ligesom tilfældet er det i Samsungs Note serie, må vi vente og se, men enheden skulle være i phablet-segmentet.

Mere til historien

LG har også i planerne, at lancere lav- og mellemklasse mobiler, som forhåbentligt vil kunne hjælpe dem til et bedre salg i løbet af fjerde kvartal.

Læs også:
- Måske kommer Galaxy Note 5 alligevel til Europa

Mindre skærmtid øger den fysiske aktivitet

Skoleklasses fokus på skærmtid bekræfter ph.d.-afhandling om emnet.

(mere…)
Forældres bekymring om barnets første mobil er muligvis overdrevet

Alder og mobil har ikke nødvendigvis sammenhæng med børns trivsel. Det handler om, hvad telefonen bliver brugt til, lyder det fra forsker.

(mere…)
LG’s fleksible OLED TV er klar på hylderne

LG lancerer nu verdens første fleksible OLED TV, som kan skifte form fra flad til buet. Se pris og tilgængelighed her. 

(mere…)
5,3 milliarder mobiltelefoner bliver affald i 2022

Gamle mobiltelefoner indeholder værdifuldt materiale og bør i langt højere grad genbruges, lyder opfordringen fra organisationer der har til formål, at håndtere producentansvaret for udtjent elektronik.

(mere…)
EU vil forlænge levetiden på smartphones

EU er tæt på en lov, der vil øge levetiden på en smartphone til det dobbelte - og kræve hurtigere softwareopdateringer.

(mere…)
5 tips til dig der køber en brugt smartphone

GUIDE: Spring de billigste brugte telefoner over, og bevar din sunde fornuft. Brug disse 5 konkrete råd, når du køber em brugt smartphone.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram