Din home-screen siger alt om dig

24

Hvordan ser din home-screen på mobilen ud? Måske siger layoutet du har valgt, mere end du tror, om dig som person.

Home-screen organiseret i mapper
Home-screen organiseret i mapper

Alle har forskellige måder at indrette sig på i hjemmet. Organiseringen af din taske, eller mangel på samme, kan også sige noget om dig. Efter alt sandsynlighed afspejler din home-screen, på smartphonen, ligeledes hvilken type du er.

Har du et minimalistisk layout, organiserer du alt i mapper, farveinddeler du applikationerne eller lader du det hele rode og søger når du skal bruge?

Jeg har det sådan, at der må gerne være lidt orden på telefonen, og min home-screen indeholder typisk ur, vejr (er lidt vejrnørd), telefon, SMS, Messenger og Internet-browser. Dette er mine absolut mest benyttede funktioner.

Side to har så mine vigtigste applikationer mens side tre mest er rod.

Home-screen organiseret i farver
Home-screen organiseret i farver

Desuden hader jeg notifikationsbobler, som jeg løbende forsøger at fjerne for at få ro i hovede. Det har senest resulteret i, at jeg har deaktiveret notifikationer for de fleste apps, eller så mange som man nu kan. F.eks. Facebook har jeg slået notifikationer helt fra på, men den viser stadig røde bobler.

Jeg skal ikke kaste mig ud i en lommepsykologisk analyse af hvilke typer personer, der har hvilke typer home-screens. Jeg kan blot konstatere, at det for mit vedkommende meget godt afspejler hvordan jeg er og bor.

Her i artiklen har jeg indsat mine aktuelle home-screens, samt nogle andre jeg har fundet på nettet.

Din home-screen

Hvordan ser din home-screen ud, og afspejler den hvem du er? Kom gerne med en kommentar herunder, og uploade et screenshot af dit layout på mobilskærmen.

Mine home-screens

Mere til historien

Gennem tiden har brugerne af smartphones fået mere kontrol over telefonen. Eksempelvis de første versioner af iOS-systemet til iPhone tillod ikke brugerne at omorganisere deres genveje eller ændre baggrundsbilledet. Det anses i dag som værende en naturlig funktion.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
24 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer