Send postkort fra mobilen

APP TIP: Du kan med applikationen Postkortet fra Post Danmark sende postkort fra ferien via mobilen.

Screenshots fra applikationen Postkortet

Screenshots fra applikationen Postkortet

Står du på ferien og skal sende et postkort, så behøver det ikke længere være en personlighilsen i håndskreven form på et postkort du har købt på destinationen. Nu kan det også være en personlighilsen med et billede fra ferien, som du sender til familien og vennerne.

Det er ikke kun Post Danmark og det svenske postvæsens applikation ”Postkortet”, som giver muligheden for at sende en hilsen i postkort-format. Tidligere har applikationen TouchNote også været et kæmpe hit. Postkortet applikationen blev lanceret første gang op til julen 2013 og blev også brugt i hærdigt til at sende postkort fra danskernes ferie sidste sommer.

200.000 postkort sendt fra mobilen til postkassen

Benytter du applikationen ”Postkortet”, så kan du sende postkort i A5 eller A4 format direkte fra din smartphone og til din familie eller venner. Postkortet laves digitalt på en smartphone eller tablet, og derefter søger Post Danmark for, at postkortet printes i det valgte format (A5 eller A4).

Når du har afsendt postkortet fra din smartphone eller tablet, så går der omkring to dage inden modtageren har det i den ”rigtige” fysiske postkasse.

Det koster 19 kroner at sende et postkort i A5-størrelse til danske postadresser via applikationen, lige meget hvor i verden du befinder dig. Du kan også købe postkort i A4-størrelse. Hvis du ønsker det koster det 29 kroner. Det er også muligt at få mængderabat, hvis du køber mange. For at opnå denne rabat skal du købe 5, 10 eller 20 stk.

Ved at bruge en service som denne, så slipper du for at rende rundt og finde postkort, frimærker og derefter en postkasse eller posthus på ferien.

Mere til historien

Du behøver selvfølgelig ikke være på ferie for at benytte applikationen ”Postkortet”. Den kan også benyttes hjemmefra hvis du blot ønsker at sende en hilsen til familien eller vennerne – eksempelvis med en sjov eller hyggelig ting du har oplevet.

Sådan kommer du i gang med backup i skyen

GUIDE: Du kan let lave backup i skyen. Her er guiden til, hvordan du kommer i gang med at sikre dine data og hvad du skal være opmærksom på.

(mere…)
Skatteapp er klar – får du et skattesmæk?

Nu kan kan du få et pålideligt estimat på, hvad der i vente, når der gives adgang til årsopgørelsen.

(mere…)
DR opdeler Ramasjang i 3 selvstændige apps

Den populære Ramasjang-app fra DR deles nu op i tre selvstændige apps.

(mere…)
Igen relevant: Tjek el-priserne på telefonen

TIP: Se dagspriserne på el. Der er penge at spare, hvis du kan planlægge dit brug af strøm.

(mere…)
Fortnite kommer tilbage på iPhone – men det bliver dyrt

Sideloading af apps på iPhone og iPad bliver dyrt – en millionomkostning for udgiverne.

(mere…)
Styrelse gentager fadæse med den digitale version af Sundhedskortet

Trods forbud fra Datatilsynet har Digitaliseringsstyrelsen indsamlet personoplysninger, som ikke måtte hentes.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram