Send postkort fra mobilen

1

APP TIP: Du kan med applikationen Postkortet fra Post Danmark sende postkort fra ferien via mobilen.

Screenshots fra applikationen Postkortet
Screenshots fra applikationen Postkortet

Står du på ferien og skal sende et postkort, så behøver det ikke længere være en personlighilsen i håndskreven form på et postkort du har købt på destinationen. Nu kan det også være en personlighilsen med et billede fra ferien, som du sender til familien og vennerne.

Det er ikke kun Post Danmark og det svenske postvæsens applikation ”Postkortet”, som giver muligheden for at sende en hilsen i postkort-format. Tidligere har applikationen TouchNote også været et kæmpe hit. Postkortet applikationen blev lanceret første gang op til julen 2013 og blev også brugt i hærdigt til at sende postkort fra danskernes ferie sidste sommer.

200.000 postkort sendt fra mobilen til postkassen

Benytter du applikationen ”Postkortet”, så kan du sende postkort i A5 eller A4 format direkte fra din smartphone og til din familie eller venner. Postkortet laves digitalt på en smartphone eller tablet, og derefter søger Post Danmark for, at postkortet printes i det valgte format (A5 eller A4).

Når du har afsendt postkortet fra din smartphone eller tablet, så går der omkring to dage inden modtageren har det i den ”rigtige” fysiske postkasse.

Det koster 19 kroner at sende et postkort i A5-størrelse til danske postadresser via applikationen, lige meget hvor i verden du befinder dig. Du kan også købe postkort i A4-størrelse. Hvis du ønsker det koster det 29 kroner. Det er også muligt at få mængderabat, hvis du køber mange. For at opnå denne rabat skal du købe 5, 10 eller 20 stk.

Ved at bruge en service som denne, så slipper du for at rende rundt og finde postkort, frimærker og derefter en postkasse eller posthus på ferien.

Mere til historien

Du behøver selvfølgelig ikke være på ferie for at benytte applikationen ”Postkortet”. Den kan også benyttes hjemmefra hvis du blot ønsker at sende en hilsen til familien eller vennerne – eksempelvis med en sjov eller hyggelig ting du har oplevet.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer