Send postkort fra mobilen

APP TIP: Du kan med applikationen Postkortet fra Post Danmark sende postkort fra ferien via mobilen.

Screenshots fra applikationen Postkortet

Screenshots fra applikationen Postkortet

Står du på ferien og skal sende et postkort, så behøver det ikke længere være en personlighilsen i håndskreven form på et postkort du har købt på destinationen. Nu kan det også være en personlighilsen med et billede fra ferien, som du sender til familien og vennerne.

Det er ikke kun Post Danmark og det svenske postvæsens applikation ”Postkortet”, som giver muligheden for at sende en hilsen i postkort-format. Tidligere har applikationen TouchNote også været et kæmpe hit. Postkortet applikationen blev lanceret første gang op til julen 2013 og blev også brugt i hærdigt til at sende postkort fra danskernes ferie sidste sommer.

- 200.000 postkort sendt fra mobilen til postkassen

Benytter du applikationen ”Postkortet”, så kan du sende postkort i A5 eller A4 format direkte fra din smartphone og til din familie eller venner. Postkortet laves digitalt på en smartphone eller tablet, og derefter søger Post Danmark for, at postkortet printes i det valgte format (A5 eller A4).

Når du har afsendt postkortet fra din smartphone eller tablet, så går der omkring to dage inden modtageren har det i den ”rigtige” fysiske postkasse.

Det koster 19 kroner at sende et postkort i A5-størrelse til danske postadresser via applikationen, lige meget hvor i verden du befinder dig. Du kan også købe postkort i A4-størrelse. Hvis du ønsker det koster det 29 kroner. Det er også muligt at få mængderabat, hvis du køber mange. For at opnå denne rabat skal du købe 5, 10 eller 20 stk.

Ved at bruge en service som denne, så slipper du for at rende rundt og finde postkort, frimærker og derefter en postkasse eller posthus på ferien.

Mere til historien

Du behøver selvfølgelig ikke være på ferie for at benytte applikationen ”Postkortet”. Den kan også benyttes hjemmefra hvis du blot ønsker at sende en hilsen til familien eller vennerne – eksempelvis med en sjov eller hyggelig ting du har oplevet.

Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Black Friday 2022: Sådan besejrer du tilbudsdagen

GUIDE: Svindel og dårlige tilbud præger prisfesten Black Friday. Her er vores guide til, hvordan du navigerer uden om fælderne.

(mere…)
Datatilsyn advarer mod officielle VM-apps

ADVARSEL: Flere europæiske datatilsyn er klar i ”mählet”. De advarer mod, at man downloader Qatars officielle VM-apps. De udgør privatlivsrisici.

(mere…)
SwiftKey er atter tilgængeligt til iPhone

Microsoft valgte at droppe SwiftKey-tastaturet til iOS i starten af oktober og fjernede det fra App Store. Nu er SwiftKey tilbage.

(mere…)
Google dropper gamle apps på Pixel 7 og Pixel 7 Pro

Pixel 7 og Pixel 7 Pro understøtter apps, der er baseret på gammel teknologi. Gevinsten er bedre sikkerhed og højere ydelse.

(mere…)
Urrem til Apple Watch – er billige remme gode?

GUIDE: Hvorfor er en original urrem til Apple Watch så dyr? Jeg har prøvet billigere urremme til Apple Watch. Er de pengene værd?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram