Send fysiske julekort fra mobilen

Post Danmark har lanceret en smartphone applikation, som kan sende gammeldags julekort for dig – eller postkort når julen er ovre.

Postkortet - ny jule- og postkort applikation fra Post Danmark

Postkortet – ny jule- og postkort applikation fra Post Danmark

Post Danmark giver nu danskerne muligheden for, at sende personlige hilsner i form af et gammeldags julekort, direkte fra deres smartphone. Det skriver Politiken.dk.

Applikationen ”Postkortet” er lavet i samarbejde mellem Post Danmark og det svenske postvæsen går i al sin enkelthed ud på, at du fra din smartphone kan lave et højblankt postkort i A5- eller A4-format.

Du udvælger og redigerer billeder, vælger forskellige rammer og derefter skriver din hilsen, med den skrifttype og –farve du har valgt. Det er muligt at sende til fem modtagere af gangen. Derefter betaler du blot for de jule- eller postkort du sender, og så sørger Post Danmark for, at din hilsen lander i postkassen hos modtageren to dage senere.

– ”Vi ved, at danskerne sætter stor pris på at modtage et fysisk postkort. Med vores nye app gør vi det nemt at sende en unik og meget personlig hilsen, der lander fysisk i brevkassen,” siger Morten O. Nielsen, kommunikationschef i Post Danmark.

Det koster 19 kroner at sende et jule- eller postkort i A5-størrelsen, og prisen er uanset om du befinder dig i Danmark eller er på ferie i udlandet. Ønsker du at sende kortet i A4-størrelse, så koster det 29 kroner.

Skal du sende flere jule- eller postkort, så kan du få rabat ved eksempelvis køb af 5, 10 eller 20 styk.

Mere til historien

”Postkortet”-app’en minder om applikationen TouchNote, der blandt andet giver mulighed for, at man på Samsungs Galaxy Note-serie kan sende postkort med ens egen håndskrift ved brug af S-Pen. Ligesom det også er muligt, at tilføje ens GPS-position på postkortet.

Samsung Galaxy Note 3 – når størrelse giver mening

Google har offentliggjort årets vindere i Google Play

Her er ”Best of 2023” for Google Play. Du kan se hvilke apps og spil, der løb med sejren på Android.

(mere…)
Android 14 vil blokere ældre apps 

Google skærper sikkerheden omkring Android-apps. 

(mere…)
Pas på disse apps i Google Play

Sikkerhedsfirmaet Bitdefender har fundet 35 apps i Google Play, som du ikke må downloade. Læs her og bliv klogere på hvad skade de kan gøre.

(mere…)
Google Play runder 10 år – og får nyt logo

Det er 10 år siden, at Google ændrede Android Market til Google Play Store. Det fejres blandt andet med et nyt logo.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Stramme vilkår om dataindsamling rammer Google Play Store

Google er klar med nye regler for app-udviklere, da brugerne skal kunne se præcis hvilke data, som indsamles om dem i de forskellige apps.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram