Send fysiske julekort fra mobilen

Post Danmark har lanceret en smartphone applikation, som kan sende gammeldags julekort for dig – eller postkort når julen er ovre.

Postkortet - ny jule- og postkort applikation fra Post Danmark

Postkortet – ny jule- og postkort applikation fra Post Danmark

Post Danmark giver nu danskerne muligheden for, at sende personlige hilsner i form af et gammeldags julekort, direkte fra deres smartphone. Det skriver Politiken.dk.

Applikationen ”Postkortet” er lavet i samarbejde mellem Post Danmark og det svenske postvæsen går i al sin enkelthed ud på, at du fra din smartphone kan lave et højblankt postkort i A5- eller A4-format.

Du udvælger og redigerer billeder, vælger forskellige rammer og derefter skriver din hilsen, med den skrifttype og –farve du har valgt. Det er muligt at sende til fem modtagere af gangen. Derefter betaler du blot for de jule- eller postkort du sender, og så sørger Post Danmark for, at din hilsen lander i postkassen hos modtageren to dage senere.

– ”Vi ved, at danskerne sætter stor pris på at modtage et fysisk postkort. Med vores nye app gør vi det nemt at sende en unik og meget personlig hilsen, der lander fysisk i brevkassen,” siger Morten O. Nielsen, kommunikationschef i Post Danmark.

Det koster 19 kroner at sende et jule- eller postkort i A5-størrelsen, og prisen er uanset om du befinder dig i Danmark eller er på ferie i udlandet. Ønsker du at sende kortet i A4-størrelse, så koster det 29 kroner.

Skal du sende flere jule- eller postkort, så kan du få rabat ved eksempelvis køb af 5, 10 eller 20 styk.

Du kan downloade applikationen gratis i Apples App Store og Google Play Store.

Mere til historien

”Postkortet”-app’en minder om applikationen TouchNote, der blandt andet giver mulighed for, at man på Samsungs Galaxy Note-serie kan sende postkort med ens egen håndskrift ved brug af S-Pen. Ligesom det også er muligt, at tilføje ens GPS-position på postkortet.

Samsung Galaxy Note 3 – når størrelse giver mening

Læs nærmere om TouchNote applikationen her.


Avatar

Om Lene Birkeslund

Lene er IT-journalist. Siden 2006 har hun dækket mobilbranchen og utallige produktlanceringer. Hver dag er hun opdateret på den seneste udvikling og kommende trends.