Send dine feriepostkort fra mobilen

Du kan med applikationen Postkortet fra Post Danmark sende postkort fra ferien direkte fra mobilen.

Postkortet fra årets sommerferie behøver ikke længere være en personlig hilsen på et kort købt på destinationen. Nu kan du også sende et personligt billede til familien og vennerne.

Med Post Danmarks applikationen ”Postkortet”, der er blevet til i samarbejde mellem Post Danmark og det svenske postvæsen kan du sende et højblankt postkort i A5 eller A4 format direkte fra din smartphone. Du laver det digitalt, hvorefter Post Danmark sørger for, at postkortet printes i enten A5 og A4 format.

- Send fysiske julekort fra mobilen

Du vælger og redigerer billedet/billederne for derefter at skrive din hilsen.

Dit feriepostkort sendes og modtageren har det i dennes postkasse to dage efter det er sendt.

Prisen er den samme uanset hvilket land du sender til. A5 koster 19 kroner og A4 koster 29 kroner. Hvis du skal sende mange postkort, kan du få rabat ved at forhåndskøbe 5, 10 eller 20 stk.

Mere til historien

”Postkortet”-app’en minder om applikationen TouchNote, der blandt andet giver mulighed for, at man på Samsungs Galaxy Note-serie kan sende postkort med ens egen håndskrift ved brug af S-Pen. Ligesom det også er muligt, at tilføje ens GPS-position på postkortet. Læs nærmere om TouchNote applikationen her.

Populær el-app koster nu penge at bruge

Min Strøm ændrer i vilkårene. Det betyder, at flere funktioner nu vil koste penge at benytte.

(mere…)
Stigende priser gør el-apps populære

Priserne på el er vildt høje. Det har gjort populariteten af el-apps meget stor, som er blandt de mest downloadede.

(mere…)
Her er årets apps og spil 2022 i App Store

Apple er klar med listen over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2022. Se vinderne her.

(mere…)
Apple Watch Ultra er klar til dykkere med Oceanic+

Så er dykkermulighederne gevaldigt opgraderet på Apple Watch Ultra. Appen Oceanic+ kan nu hentes.

(mere…)
Datatilsyn advarer mod officielle VM-apps

ADVARSEL: Flere europæiske datatilsyn er klar i ”mählet”. De advarer mod, at man downloader Qatars officielle VM-apps. De udgør privatlivsrisici.

(mere…)
SwiftKey er atter tilgængeligt til iPhone

Microsoft valgte at droppe SwiftKey-tastaturet til iOS i starten af oktober og fjernede det fra App Store. Nu er SwiftKey tilbage.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram