Send dine feriepostkort fra mobilen

Du kan med applikationen Postkortet fra Post Danmark sende postkort fra ferien direkte fra mobilen.

Postkortet fra årets sommerferie behøver ikke længere være en personlig hilsen på et kort købt på destinationen. Nu kan du også sende et personligt billede til familien og vennerne.

Med Post Danmarks applikationen ”Postkortet”, der er blevet til i samarbejde mellem Post Danmark og det svenske postvæsen kan du sende et højblankt postkort i A5 eller A4 format direkte fra din smartphone. Du laver det digitalt, hvorefter Post Danmark sørger for, at postkortet printes i enten A5 og A4 format.

- Send fysiske julekort fra mobilen

Du vælger og redigerer billedet/billederne for derefter at skrive din hilsen.

Dit feriepostkort sendes og modtageren har det i dennes postkasse to dage efter det er sendt.

Prisen er den samme uanset hvilket land du sender til. A5 koster 19 kroner og A4 koster 29 kroner. Hvis du skal sende mange postkort, kan du få rabat ved at forhåndskøbe 5, 10 eller 20 stk.

Mere til historien

”Postkortet”-app’en minder om applikationen TouchNote, der blandt andet giver mulighed for, at man på Samsungs Galaxy Note-serie kan sende postkort med ens egen håndskrift ved brug af S-Pen. Ligesom det også er muligt, at tilføje ens GPS-position på postkortet. Læs nærmere om TouchNote applikationen her.

Kørekort-app har rundet 2 millioner downloads

Det er endnu ikke to år siden, at kørekort-appen blev lanceret. Allerede nu har den rundet 2 millioner downloads, selvom det ikke er alle, der kan hente appen.

(mere…)
Sundhedskort-appen har mere end 2,1 millioner downloads

Det er nu ét år siden, at Sundhedskort-appen blev frigivet. Mere end 2 millioner gange er appen hentet og anvendes mere end 40.000 gange dagligt.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Ny pant-app sløjfer den gamle ”papir-bon”

Dansk Retursystem er klar med en ny pant-app, som sørger for udbetaling af pant fra landets nye pantstationer.

(mere…)
Mobilvarsling-app lukkes heldigvis

Nu dropper de danske myndigheder ENDELIG deres app-varsling. Nyt Cell broadcast varslingssystem er klar i kulissen.

(mere…)
Grindr har solgt lokationsdata til kommercielt brug

En gammel sag er dukket op til overfladen og afslører, at Grindr-appen har solgt lokationsdata til kommercielt brug.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram