200.000 postkort sendt fra mobilen til postkassen

Danskerne har taget Post Danmarks applikation ”Postkortet” til sig. Postkort nummer 200.000 er netop blevet sendt fra applikationen.

Screenshots fra applikationen Postkortet

Screenshots fra applikationen Postkortet

Før sommerferien lancerede Post Danmark applikationen ”Postkortet”, hvor du kan sende et postkort fra mobiltelefonen til den fysiske postkasse.

- Send dine feriepostkort fra mobilen

Med applikationen kan du tage et billede med telefonen, skrive en personlig hilsen og derefter sørger Post Danmark for at printe postkortet ud fysisk og levere det til modtagerens postkasse to dage efter.

Uden for feriesæsonen sendes der mere end 1.000 postkort om dagen via applikationen, der er downloadet omkring 162.000 gange.

- “Vi er glade for, at danskerne har taget vores nytænkning af postkortet til sig. Med efterårsferien stående for døren vil der være rig mulighed for at sende en personlig og fysisk hilsen med app’en fra feriedagene hos bedsteforældrene eller sensommervarmen sydpå,” siger Morten O. Nielsen, kommunikationschef i Post Danmark.

- Send fysiske julekort fra mobilen

Det koster 19 kroner at sende et postkort i A5-størrelse til danske postadresser via applikationen lige meget hvor i verden du befinder dig. Du kan også købe postkort i A4-størrelse.Der er også mængderabat at hente hvis du køber mange.

Mere til historien

Postkort applikationen har forskellige skabeloner, der kan hjælpe dig med at udsmytte postkortet og eksempelvis lave indbydelser og takkekort.

Kørekort-app har rundet 2 millioner downloads

Det er endnu ikke to år siden, at kørekort-appen blev lanceret. Allerede nu har den rundet 2 millioner downloads, selvom det ikke er alle, der kan hente appen.

(mere…)
Sundhedskort-appen har mere end 2,1 millioner downloads

Det er nu ét år siden, at Sundhedskort-appen blev frigivet. Mere end 2 millioner gange er appen hentet og anvendes mere end 40.000 gange dagligt.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Ny pant-app sløjfer den gamle ”papir-bon”

Dansk Retursystem er klar med en ny pant-app, som sørger for udbetaling af pant fra landets nye pantstationer.

(mere…)
Mobilvarsling-app lukkes heldigvis

Nu dropper de danske myndigheder ENDELIG deres app-varsling. Nyt Cell broadcast varslingssystem er klar i kulissen.

(mere…)
Grindr har solgt lokationsdata til kommercielt brug

En gammel sag er dukket op til overfladen og afslører, at Grindr-appen har solgt lokationsdata til kommercielt brug.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram