200.000 postkort sendt fra mobilen til postkassen

Danskerne har taget Post Danmarks applikation ”Postkortet” til sig. Postkort nummer 200.000 er netop blevet sendt fra applikationen.

Screenshots fra applikationen Postkortet

Screenshots fra applikationen Postkortet

Før sommerferien lancerede Post Danmark applikationen ”Postkortet”, hvor du kan sende et postkort fra mobiltelefonen til den fysiske postkasse.

Send dine feriepostkort fra mobilen

Med applikationen kan du tage et billede med telefonen, skrive en personlig hilsen og derefter sørger Post Danmark for at printe postkortet ud fysisk og levere det til modtagerens postkasse to dage efter.

Uden for feriesæsonen sendes der mere end 1.000 postkort om dagen via applikationen, der er downloadet omkring 162.000 gange.

– “Vi er glade for, at danskerne har taget vores nytænkning af postkortet til sig. Med efterårsferien stående for døren vil der være rig mulighed for at sende en personlig og fysisk hilsen med app’en fra feriedagene hos bedsteforældrene eller sensommervarmen sydpå,” siger Morten O. Nielsen, kommunikationschef i Post Danmark.

Send fysiske julekort fra mobilen

Det koster 19 kroner at sende et postkort i A5-størrelse til danske postadresser via applikationen lige meget hvor i verden du befinder dig. Du kan også købe postkort i A4-størrelse.Der er også mængderabat at hente hvis du køber mange.

Du kan downloade applikationen Postkortet gratis i Apples App Store, Google Play Store og Windows Phone Store.

Mere til historien

Postkort applikationen har forskellige skabeloner, der kan hjælpe dig med at udsmytte postkortet og eksempelvis lave indbydelser og takkekort.


Avatar

Om Lene Birkeslund

Lene er IT-journalist. Siden 2006 har hun dækket mobilbranchen og utallige produktlanceringer. Hver dag er hun opdateret på den seneste udvikling og kommende trends.