200.000 postkort sendt fra mobilen til postkassen

Danskerne har taget Post Danmarks applikation ”Postkortet” til sig. Postkort nummer 200.000 er netop blevet sendt fra applikationen.

Screenshots fra applikationen Postkortet

Screenshots fra applikationen Postkortet

Før sommerferien lancerede Post Danmark applikationen ”Postkortet”, hvor du kan sende et postkort fra mobiltelefonen til den fysiske postkasse.

Send dine feriepostkort fra mobilen

Med applikationen kan du tage et billede med telefonen, skrive en personlig hilsen og derefter sørger Post Danmark for at printe postkortet ud fysisk og levere det til modtagerens postkasse to dage efter.

Uden for feriesæsonen sendes der mere end 1.000 postkort om dagen via applikationen, der er downloadet omkring 162.000 gange.

– “Vi er glade for, at danskerne har taget vores nytænkning af postkortet til sig. Med efterårsferien stående for døren vil der være rig mulighed for at sende en personlig og fysisk hilsen med app’en fra feriedagene hos bedsteforældrene eller sensommervarmen sydpå,” siger Morten O. Nielsen, kommunikationschef i Post Danmark.

Send fysiske julekort fra mobilen

Det koster 19 kroner at sende et postkort i A5-størrelse til danske postadresser via applikationen lige meget hvor i verden du befinder dig. Du kan også købe postkort i A4-størrelse.Der er også mængderabat at hente hvis du køber mange.

Mere til historien

Postkort applikationen har forskellige skabeloner, der kan hjælpe dig med at udsmytte postkortet og eksempelvis lave indbydelser og takkekort.

MinSundhed-app giver nu adgang til akuthjælp

Alle akuthjælpstilbud er nu samlet i appen MinSundhed. Få overblikket her.

(mere…)
Fartkontrol-apps: Hvilken er bedst?
(mere…)
Tjek el-priserne på smartphonen

Du kan holde styr på el-priserne direkte på din smartphone og der er penge at spare, hvis du kan "planlægge" dit brug af strøm.

(mere…)
iPhone-folket er væsentlig mere værd end Android-brugere

Nye tal kasserer tommelfingerregel som værende tæt på et regulært fejlskud.

(mere…)
RejseBillet-app klar til danskerne

Den nye app RejseBillet kan i nogen grad være et digitalt rejsekort. Appen virker i hele Danmark.

(mere…)
Nu skal du finde el-appen frem igen! Strømprisen er på det højeste niveau i år

I efteråret 2022 blev det for alvor populært at følge el-priserne på apps. Nu er det igen relevant. Strømprisen har nået det højeste niveau i år.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram