200.000 postkort sendt fra mobilen til postkassen

Danskerne har taget Post Danmarks applikation ”Postkortet” til sig. Postkort nummer 200.000 er netop blevet sendt fra applikationen.

Screenshots fra applikationen Postkortet

Screenshots fra applikationen Postkortet

Før sommerferien lancerede Post Danmark applikationen ”Postkortet”, hvor du kan sende et postkort fra mobiltelefonen til den fysiske postkasse.

- Send dine feriepostkort fra mobilen

Med applikationen kan du tage et billede med telefonen, skrive en personlig hilsen og derefter sørger Post Danmark for at printe postkortet ud fysisk og levere det til modtagerens postkasse to dage efter.

Uden for feriesæsonen sendes der mere end 1.000 postkort om dagen via applikationen, der er downloadet omkring 162.000 gange.

- “Vi er glade for, at danskerne har taget vores nytænkning af postkortet til sig. Med efterårsferien stående for døren vil der være rig mulighed for at sende en personlig og fysisk hilsen med app’en fra feriedagene hos bedsteforældrene eller sensommervarmen sydpå,” siger Morten O. Nielsen, kommunikationschef i Post Danmark.

- Send fysiske julekort fra mobilen

Det koster 19 kroner at sende et postkort i A5-størrelse til danske postadresser via applikationen lige meget hvor i verden du befinder dig. Du kan også købe postkort i A4-størrelse.Der er også mængderabat at hente hvis du køber mange.

Mere til historien

Postkort applikationen har forskellige skabeloner, der kan hjælpe dig med at udsmytte postkortet og eksempelvis lave indbydelser og takkekort.

Datatilsyn advarer mod officielle VM-apps

ADVARSEL: Flere europæiske datatilsyn er klar i ”mählet”. De advarer mod, at man downloader Qatars officielle VM-apps. De udgør privatlivsrisici.

(mere…)
SwiftKey er atter tilgængeligt til iPhone

Microsoft valgte at droppe SwiftKey-tastaturet til iOS i starten af oktober og fjernede det fra App Store. Nu er SwiftKey tilbage.

(mere…)
Google dropper gamle apps på Pixel 7 og Pixel 7 Pro

Pixel 7 og Pixel 7 Pro understøtter apps, der er baseret på gammel teknologi. Gevinsten er bedre sikkerhed og højere ydelse.

(mere…)
Too Good To Go hitter i krisetiden

Stigende priser på alt fra energi, brændstof og madvarer har betydning for, at appen Too Good To Go er en af de mest downloadede i år.

(mere…)
Prisen på apps stiger i App Store

Apple sætter prisen op på apps i App Store. Prisstigningen sker pr. 5. oktober 2022 og gælder også in-app køb.

(mere…)
Send billeder og videoer til Frameo fotorammer

Fotorammen fra Frameo kan vise billeder, som bliver sendt til den fra telefonen, selvom mobilen er flere hundrede kilometer væk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram