TDC: Mobilt bredbånd med 300 GB data

0

TDC tilbyder nu 50 procent mere data i teleselskabets største mobilt bredbåndsabonnement – og prisen forbliver uændret.

Behovet for data stiger med raketfart i takt med tjenester såsom streaming, online-backup, telemedicin og videochat bliver mere udbredt, og derfor skal teleselskabernes produkter også følge med de øgede krav til både hastighed og datamængder.

Som vi på MereMobil.dk tidligere har fortalt, så rydder TDC op i mobilabonnementerne til deres privatkunder, og i den forbindelse er der også foretaget ændringer på teleselskabets mobile bredbåndsabonnementer.

TDC udskifter mobilmaster (Foto: TDC)
TDC har sammen med Huawei udskiftet af alle selskabets mobilmaster. (Foto: TDC)

50 procent mere data

TDCs største mobile bredbåndsabonnement har fået hævet forbrugsgrænsen med 50 procent fra fra 200 til 300 gigabyte data. 300 gigabyte data svarer rundt regnet til, at man kan se YouTube i 720p HD-kvalitet i 300 timer uafbrudt  – ellers sagt på en anden måde, så kan man se 12 dages uafbrudt video fra YouTube, før man løber tør for data.

Prisen på abonnementet er forsat 349 kroner plus eventuelle gebyrer på betalingsservice eller girokort.

– “Det nye mobilbredbåndsprodukt med 300 GB til 349 kroner er udviklet for at dække hele husstandens behov. Det gennemsnitlige forbrug for en familie holder sig typisk i det leje og vi har ramt en god pris i forhold til mængden af data,”  fortæller Frederik Sjørslev Søgaard, direktør for TDC til MereMobil.dk og uddyber:

– “Vi mener, at det er et fint supplement til det kablede bredbånd og vil derfor være attraktivt både til sommerhus-forbruget og til de områder, hvor der potentielt er begrænset mulighed for levering af bredbånd.”

– TDC fordobler snart hastigheden på 4G

Mobile bredbåndsabonnementer sælges normalt i pakker med en bestemt mængde data, og når man har forbrugt den inkluderede mængde lukkes abonnement resten af måneden, eller hastigheden sættes dramatisk ned. Hvis man overskider den inkluderede datamængde hos TDC, så sættes hastigheden på forbindelsen ned til 1 Mbit/s resten af måneden.

– Gør-det selv: Mobilt bredbånd til udkantsdanmark

Masser af ekstra med i hatten

Udover ekstra data inkluderer det største abonnement også ekstra services såsom 50 GB TDC Clouddisk, ubegrænset adgang til bogtjenesten Mofibo, TDC Play Musik, TDC Hotspot samt TDC Rejseklar EU, der giver mulighed for at bruge op til 100 MB data hver måned i EU lande.

Der er også mulighed for, at tilkøbe et ekstra simkort til deling af dataabonnementet på tværs af flere simkort – det som populært kaldes datadeling.

– Ny test: TDC har det bedste mobilnet

Mere til historien

To undersøgelser har her i foråret 2015 udråbt TDCs netværk som landets bedste. Teknologisk Instituts rapport fra apil måned viste, at TDC var foran konkurrenterne, mens en rapport fra Omnitele kom frem til samme resultat i starten af juni.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer