Facebook vil vise mere indhold du selv vælger

0

En testfunktion lader brugerne køre opdateringer fra venner og firmaer uden om de automatiske algoritmer.

Facebook tester "Vis mere af det du kan lide"-funktion
Facebook tester “Vis mere af det du kan lide”-funktion

Jeg er ofte virkelig træt af Facebook. Jeg kan simpelthen ikke udstå de automatiske algoritmer, der påstås, at vise mig relevant skræddersyet indhold.

Jeg er venner med bestemte personer, eller liker firmaer for jeg ØNSKER, at følge dem. Desværre bliver indholdet ofte sorteret fra, fordi jeg ikke har interaktion med dem. Det svarer til, at jeg abonnerer på en avis eller et magasin, og fordi jeg over et stykke tid ikke læser ret meget i dem, så holder de enten op med at komme i postkassen, eller også smides der pludselig andre tryksager i, som ”systemet” mener jeg bedre vil kunne lide.

Stop det! Jeg vil selv bestemme! Derfor sætter jeg også Facebook på ”Seneste nyt” fremfor den udvalgte liste. Så får jeg da i det mindste lidt mere, af det jeg ønsker.

Nå, men nok galde for nu. Facebook arbejder en funktion, hvor du kan vælge venner og Facebook pages, som du ønsker i toppen af dit news-feed, skriver Social Times.

Desværre er der tale om en testfunktion hos udvalgte brugere, og der er ingen garanti for, at den rulles ud til alle brugere, men jeg håber!

Om funktionen så rent faktisk viser ALT indhold fra de udvalgte, ved jeg ikke på nuværende tidspunkt.

Facebook vil have flere penge fra virksomhederne

På MereMobil.dk poster vi jævnlig indhold på Facebook. Hvis du gerne vil se det hele, så kan du på vores Facebook-side vælge ”Få notifikationer” under knappen ”Synes godt om”.

Mere til historien

Facebook tester jævnligt forskellige nye funktioner, men langt fra alle ender hos alle brugere over hele verden.

Læs også
Facebook finder minderne frem med ”On This Day”

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer