Android app-udviklere vil kunne teste priser og designs

0

Ifølge rygterne vil Google lade app-udviklere eksperimentere med priser, designs og promoverings-indhold i Google Play.

Du har netop købt en applikation til din Android-smartphone via Google Play. Den er så god, at du anbefaler en ven at hente den samme app. Men til din store overraskelse, skal din ven kun give syv kroner for applikationen, mens du for kort tid siden gav 10 kroner.

Google Play Gavekort
Google Play Gavekort – et tiltag til meresalg fra Google

Overnævnte scenarie kan meget vel udspille sig ifølge The Information, der ser ud til at have opsnappet information der antyder scenariet.

– Google: Vi vil sikre høj kvalitet i Google Play

Ifølge dem vil Google under dette års Google I/O konference, som finder sted om få uger, løftet sløret for nye app-muligheder i Google Play for udviklere. De nye muligheder vil betyde, at udviklerne kan teste forskellige salgsmetoder, for at finde den mest optimale løsning, for netop deres app – metoden kaldes for A/B-testen.

Med A/B-testen kan udviklere eksempelvis prissætte en applikation til både syv og 10 kroner, for at finde ud af, hvad der indbringer den højeste omsætning. Udviklere kan også vælge, at teste flere forskellige app-ikoner, for at se hvilken, Google Play besøgende oftest klikker på, eller promovere deres app med forskellige beskrivelser og gallerier.

– Google Play gavekort er endelig i Danmark

Ifølge The Information er det udviklere, der er blevet oplyst om de kommende muligheder, der skal komme netop dem til gode. Tiltagende skal samtidig styrke udviklernes interesse for Google Play, og dermed skabe større omsætning for Google.

Hvorvidt tiltagende vil blive realiseret eller ej, er stadig uklart. Men det vil helt sikkert møde stor glæde blandt udviklere, der får større chance for at sælge deres applikation på den bedst mulige måde.

– Google Play Store giver Apple baghjul

Mere til historien

Google I/O vil vanen tro, blive afholdt i San Fransisco. Datoerne er den 28. maj og 29. maj. Det forventes, ligesom tidligere år, at Google fremviser seneste nye i deres udvikling af Android, Chrome browser og ChomeOS m.m.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer