Google Play Store giver Apple baghjul

1

Ny rapport, viser at antallet af downloads fra Googles Play Store er markant højere end antallet fra Apples App Store.

Android One er Googles helt store våben i verdenens udviklingslande
Android One er Googles helt store våben i verdenens udviklingslande

Google lancerede i går aftes tre nye enheder, blandt andet Nexus 6, der skal afløse Nexus 5, samt en ny tablet, Nexus 9, der skal afløse hele to enheder, nemlig Nexus 7 og Nexus 10, men det er ikke blot lanceringen af ny hardware, som Google kan glæde sig over.

– Nexus 6 er officiel – en kæmpe Android

I en ny rapport fra analysefirmaet, App Annie, fremgår det nemlig, at antallet af downloads fra Googles Play Store, er markant højere, end antallet fra Apples App Store.

De nye tal, viser helt konkret, at antallet af downloads fra Googles Play Store, er 60 procent højere, sammenlignet med antallet af downloads fra Apples App Sore, henover de seneste tre måneder, det beretter det amerikanske medie Forbes.

Ifølge Forbes, så skal forklaringen på den store forskel imellem de to applikations butikker, findes i at Android er langt mere udbredt, især i udviklingslandene og i lande, hvor den almindelige borger ikke har råd til en dyr smartphone, er Google et skridt foran Apple, hvor de med billige Android telefoner, har satset stort på lande, som Indien og Brasilien.

Google har for alvor fået fat på udviklingslandene, efter deres lancering af Android One, som er en langt mindre krævende version af Android systemet og som derfor har lettere ved at fungere på telefoner uden de helt vilde specifikationer.

Marginen imellem de to applikationsbutikker er også vokset stødt, sammenlignet med samme tid sidste år, hvor forskellen lå på 25 procent.

Mere til historien

Det er ikke blot Google, der er begyndt at satse på udviklingslande, således har Facebook også søsat et storstilet projekt, der skal udbrede kendskabet til internettet.

Læs også: Udviklingslande får gratis internet af Facebook

 

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer