Google Play gavekort er endelig i Danmark

Google har efter lang tid på ”kommer snart”-listen, lanceret Google Play gavekort i danske butikker.

Google Play er underholdningsbutikken for Android. Her kan man hente mere end 1,3 millioner applikationer, leje eller købe film, musik, bøger og Nexus enheder, og nu kan man også indløse fysiske gavekort købt i danske butikker.

Google Play Gavekort

Google Play Gavekort i størrelserne 150, 250 eller 500 kroner

Google har i nattens mulm og mørke, lanceret Google Play gavekort i deres net-butik. Det betyder det nu er muligt at finde gavekortene i danske fysiske butikker landet over, for derefter at indløse dem til apps, film, musik eller bøger online.

Gavekortene bliver ifølge Google, i første omgang kun tilgængelig via 7-Eleven, Fona og Expert butikkerne. De kan erhverves i størrelserne 150, 250 eller 500 kroner.

– Google strammer grebet om Google Play

Der ligger desværre en begrænsning på gavekortene. Det er ikke muligt at indløse for mere end 11.000 kroner gavekort, men så skal du også købe hele 23 gavekort á 500 kroner, for at overskride dén grænse. Det er ej heller muligt at bruge gavekortene på udvalgte produkter i kategorien ”Enheder”.

– ”Der kan være begrænsninger for indløsning og brug. Varer, der ikke er kvalificerede til køb med gavekort, omfatter visse varer i sektionen “Enheder” i Google Play (f.eks. telefoner, tablets og relateret tilbehør til enheder) og visse abonnementer”. Det skriver Google i servicevilkårene for Google Play gavekort.

– Google Play Store giver Apple baghjul

På den positive side så har gavekortene fra Google ikke nogen udløbsdato, hvilket ellers ofte er forbundet med gavekort købt i fysiske butikker.

Så hvis du lige mangler den sidste del af julegaven til et familiemedlem med hang til in-app køb eller elsker at læse e-bøger, så kan et gavekort til Google Play være oplagt.

Mere til historien

Gavekortene kan endnu ikke være nået ud til alle de nævnte danske forhandlere. Derfor beder Google dig ringe til din lokale forhandler, og forhøre dig, inden du foretager et forgæves besøg.

Temu-appen er populær – men køb ikke dette

Forbrugerrådet Tænk er klar med en advarsel mod varer, som du skal gå udenom på den populære shopping-app Temu.

(mere…)
Denne app oplader kun elbilen når strømmen er billigst

Din elbil ’tankes’ kun når der er billig strøm. Angiveligt kan op til 30 procent af udgiften til strøm spares.

(mere…)
Fartkontrol-apps overvåger dig konstant

Saphe og Drive One kan tracke din adfærd døgnet rundt. Det samme gør Rejsekort-appen. Det kan være et problem, siger Datatilsynet.

(mere…)
Hold øje med strømpriserne – og spar penge

Selvom strømpriserne netop nu ikke er skyhøje, så er der stadig penge at spare ved at holde øje med priserne.

(mere…)
Svenskere stikker ulovligt parkerede biler med ny app

Svensk firma er klar til, at rulle stikker-app ud til store dele af Sverige.

(mere…)
Denne app giver et estimat på om du får penge tilbage i skat

Nu kan kan du få et pålideligt estimat på, hvad der i vente, når der gives adgang til årsopgørelsen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram