Samsung Galaxy S6 Edge – se de lækkede billeder

0

Rygterne svirrer i stor stil inden Samsungs store event i aften og præsentationen af Galaxy S6 er en realitet. Du kan se lækkede billeder af Galaxy S6 Edge her.

Lækket billede af Samsung Galaxy S6 Edge
Lækket billede af Samsung Galaxy S6 Edge

Samsung Galaxy Note Edge er den nyeste i phablet-kategorien fra Samsung og skal man tro de seneste rygter, så bliver det en skærmteknologi vi også vil se benyttet på en af de to nye Galaxy S6-modeller, som ventes at blive præsenteret i aften.

 – Mobile World Congress 2015 – sådan følger du med

Edge-modellerne er udstyret med en lille buet ekstra skærm på kanten af telefonen. Absolut ikke noget, som fanger alle, man skal nok være særlig interesseret i at være ”first-mover” og nogen gange ”prøveklud” for det er interessant for en. Den almindelige bruger vil umiddelbart dårligt løfte øjenbrynene.

 – Note Edge har solgt 630.000 solgte enheder

Hjemmesiden BGR (Boy Genius Report) skriver nu, at der er noget godt i vente og selvom Galaxy Note Edge ikke har været nogen stor succes, så er der bestemt en masse i vente med Galaxy S6 Edge.

BGR.com viser også nogle lækkede billeder af Galaxy S6 Edge, som er blevet offentliggjort på hjemmesiden CNet Korea.

Men det ventes altså, at vi i aften får offentliggjort to forskellige Galaxy S6-modeller – nemlig den ”almindelige” Galaxy S6 og så Galaxy S6 Edge.

 – Samsung Galaxy S6 kommer måske i to versioner

MereMobil.dk dækker Samsungs event i aften – du kan følge med her. Og husk du altid kan læse alle nyhederne fra årets mobilkonference på oversigten her.

Mere til historien

Mobile World Congress er en særlig vigtig event, da det i høj grad er beslutningstagerne, der deltager. I 2014 deltog 85.000 i MWC, og de 46.000 af dem sad i lederpositioner med beslutningsansvar. Lyt til vores podcast hvor Endomondo-stifter Mette Lykke fortæller, hvorfor MWC var vigtig for dem.

 

Mobile World Congress MWC
Læs også:
Flere nyheder fra Mobile World Congress.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer