OnePlus One ekspanderer i Europa

OnePlus er nu så etableret, at selskabet ekspanderer salget af deres hitmobil til resten af Europa.

OnePlus har på kort tid opnået en ”hype” og succes ikke set ret ofte i smartphone-branchen, en succes som selv store Microsoft må misunde. I starten af året blev det annonceret at OnePlus One var på grænsen til at nå én million solgte enheder, det til trods for et salg baseret alene, på køb via invitationer og promoverings events.

OnePlus One (Foto: OnePlus)

OnePlus One (Foto: OnePlus)

I starten af februar blev det så annonceret, at OnePlus nu hver tirsdag i størstedelen af dens markeder, åbner op for salg uden invitationer, men kun hver tirsdag i 24 timer. Denne lettelse af købsprocessen kan have været de første indikationer på enten en mere stabil produktion, eller et aftagende købers marked.

Det kan nu være derfor, at OnePlus nu åbner op for salget i 16 nye europæiske lande og dækker dermed hele europakortet. Det skriver selskabet på sin hjemmeside.

Det er endnu ikke offentliggjort hvornår de enkelte lande får adgang til OnePlus One, men den 9., 10. og 12. marts, får henholdsvis Polen, Tjekkiet og Ungarn mulighed for at købe den eftertragtede smartphone.

Om de nye lande får adgang til køb hver tirsdag, som det i dag er tilfældet med langt de fleste andre markeder, inklusiv Danmark, er også uvist.

OnePlus One har af anmelderne fået megen ros for både hardwaren og softwaren, men de fleste har alligevel været enige om, at enheden er en stor telefon, forbeholdt de med store hænder.

Herhjemme er telefonen også blevet vel modtaget, specielt danske forbrugere har været blandt de flokkende, når invitationer har været delt ud på de sociale tjenester og forums.

- Test: Oppo N3 - for dyr Kina-mobil

Mere til historien

OnePlus forventes at annoncere en efterfølger til den One-modellen inden udgangen af tredje kvartal i år. Rygterne siger lige nu at modellen kommer til at hedde ”Two”, men intet er endnu sikkert.

Salget af OnePlus-telefoner er stoppet i Tyskland

Brud på patentrettigheder har ført til et øjeblikkeligt stop for salg af OnePlus og Oppo-telefoner i Tyskland.

(mere…)
OnePlus har ikke droppet ’alert slider’ for altid

Hvis alert slider er vigtig for dig, skal du ikke købe OnePlus 10T, men fremtiden byder på nye telefoner MED knappen, fortæller OnePlus.

(mere…)
OnePlus 10T – en billigere OnePlus 10 Pro

Den mangler lidt for at være en topmodel. Til gengæld er prisen interessant og du får den helt nye Snapdragon processor. Se hvilke forskelle der er på OnePlus 10T og OnePlus 10 Pro her.

(mere…)
OnePlus 10T: De sidste detaljer er afsløret

Vi har allerede set billeder af den kommende telefon og lidt detaljer. Nu får vi de sidste specifikationer.

(mere…)
OnePlus 10T vil mangle to vigtige egenskaber

Ingen fysisk ’alertslider’ og uden Hasselblad-branded kamera, fortæller OnePlus.

(mere…)
OnePlus 10T kommer i august

Sommeren er for alvor over os her i Danmark og OnePlus inviterer OnePlus til stor lanceringsevent om nogle uger. De vil præsentere OnePlus 10T 5G.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
15 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram