OnePlus One ekspanderer i Europa

OnePlus er nu så etableret, at selskabet ekspanderer salget af deres hitmobil til resten af Europa.

OnePlus har på kort tid opnået en ”hype” og succes ikke set ret ofte i smartphone-branchen, en succes som selv store Microsoft må misunde. I starten af året blev det annonceret at OnePlus One var på grænsen til at nå én million solgte enheder, det til trods for et salg baseret alene, på køb via invitationer og promoverings events.

OnePlus One (Foto: OnePlus)

OnePlus One (Foto: OnePlus)

I starten af februar blev det så annonceret, at OnePlus nu hver tirsdag i størstedelen af dens markeder, åbner op for salg uden invitationer, men kun hver tirsdag i 24 timer. Denne lettelse af købsprocessen kan have været de første indikationer på enten en mere stabil produktion, eller et aftagende købers marked.

Det kan nu være derfor, at OnePlus nu åbner op for salget i 16 nye europæiske lande og dækker dermed hele europakortet. Det skriver selskabet på sin hjemmeside.

Det er endnu ikke offentliggjort hvornår de enkelte lande får adgang til OnePlus One, men den 9., 10. og 12. marts, får henholdsvis Polen, Tjekkiet og Ungarn mulighed for at købe den eftertragtede smartphone.

Om de nye lande får adgang til køb hver tirsdag, som det i dag er tilfældet med langt de fleste andre markeder, inklusiv Danmark, er også uvist.

OnePlus One har af anmelderne fået megen ros for både hardwaren og softwaren, men de fleste har alligevel været enige om, at enheden er en stor telefon, forbeholdt de med store hænder.

Herhjemme er telefonen også blevet vel modtaget, specielt danske forbrugere har været blandt de flokkende, når invitationer har været delt ud på de sociale tjenester og forums.

- Test: Oppo N3 - for dyr Kina-mobil

Mere til historien

OnePlus forventes at annoncere en efterfølger til den One-modellen inden udgangen af tredje kvartal i år. Rygterne siger lige nu at modellen kommer til at hedde ”Two”, men intet er endnu sikkert.

OnePlus 11 test | formidabel pris - god telefon

TEST: OnePlus 11 har den HELT rigtige pris og kvalitet. Min OnePlus 11 test konkluderer: Den bedste nogensinde.

(mere…)
OnePlus 11 er en realitet – se de danske priser

OnePlus har netop præsenteret OnePlus 11, som nu er klar til danskerne. Se de danske priser her.

(mere…)
OnePlus Pad – første tablet fra OnePlus

En ny Android-tablet har set dagens lys. Vi ser her nærmere på OnePlus Pad. Bliv klogere på specifikationerne og den danske pris.

(mere…)
Følg lanceringen af OnePlus 11

Senere i dag afslører OnePlus deres nyeste bud på en topmodel. Du kan følge eventen live.

(mere…)
OnePlus Pad kommer til Danmark

Den længe ventede tablet fra OnePlus kommer i handlen herhjemme, bekræfter dansk forhandler.

(mere…)
OnePlus “bekræfter” tablet forud for event

OnePlus har næsten selv bekræftet rygterne om en tablet, da de teaser for de kommende produkter og her ses det, der unægteligt ligner en tablet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
15 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram