OnePlus One ekspanderer i Europa

15

OnePlus er nu så etableret, at selskabet ekspanderer salget af deres hitmobil til resten af Europa.

OnePlus har på kort tid opnået en ”hype” og succes ikke set ret ofte i smartphone-branchen, en succes som selv store Microsoft må misunde. I starten af året blev det annonceret at OnePlus One var på grænsen til at nå én million solgte enheder, det til trods for et salg baseret alene, på køb via invitationer og promoverings events.

OnePlus One (Foto: OnePlus)
OnePlus One (Foto: OnePlus)

I starten af februar blev det så annonceret, at OnePlus nu hver tirsdag i størstedelen af dens markeder, åbner op for salg uden invitationer, men kun hver tirsdag i 24 timer. Denne lettelse af købsprocessen kan have været de første indikationer på enten en mere stabil produktion, eller et aftagende købers marked.

Det kan nu være derfor, at OnePlus nu åbner op for salget i 16 nye europæiske lande og dækker dermed hele europakortet. Det skriver selskabet på sin hjemmeside.

Det er endnu ikke offentliggjort hvornår de enkelte lande får adgang til OnePlus One, men den 9., 10. og 12. marts, får henholdsvis Polen, Tjekkiet og Ungarn mulighed for at købe den eftertragtede smartphone.

Om de nye lande får adgang til køb hver tirsdag, som det i dag er tilfældet med langt de fleste andre markeder, inklusiv Danmark, er også uvist.

OnePlus One har af anmelderne fået megen ros for både hardwaren og softwaren, men de fleste har alligevel været enige om, at enheden er en stor telefon, forbeholdt de med store hænder.

Herhjemme er telefonen også blevet vel modtaget, specielt danske forbrugere har været blandt de flokkende, når invitationer har været delt ud på de sociale tjenester og forums.

Test: Oppo N3 – for dyr Kina-mobil

Mere til historien

OnePlus forventes at annoncere en efterfølger til den One-modellen inden udgangen af tredje kvartal i år. Rygterne siger lige nu at modellen kommer til at hedde ”Two”, men intet er endnu sikkert.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
15 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer