OnePlus 2 bekræftet til lancering i 2015

Direktøren hos mobilproducenten OnePlus oplyser, at de er klar med en efterfølger til OnePlus One i løbet af næste år. Læs mere her.

OnePlus One (Foto: OnePlus)

OnePlus One (Foto: OnePlus)

Den meget omtalte telefon OnePlus One kan fortsat købes, dog ikke i åbent salg, men selskabet arbejder allerede på lanceringen af deres næste telefon, der kommer på markedet i løbet af næste år. Det skriver Technobuffalo.com.

Den kinesiske mobilproducent bekræftede telefonen i et interview med hjemmesiden Reddit i går. Lanceringen ventes at ske i enten andet eller tredje kvartal af 2015.

 – OnePlus One det siger anmelderne

Der er dog ingen yderligere detaljer om hvad den næste enhed byder på, men det blev også afsløret, at de overvejer en mindre enhed end den 5,5 tommer store telefon, som de lancerede tidligere i år.

 – OnePlus One er lanceret – alternativ Android-mobil

Selskabet tilføjede også,at de overvejer at den næste enhed, OnePlus 2, skal understøtte microSD-kort, samt de ikke fokuserer på trådløs opladning på nuværende tidspunkt.

Mere til historien

Det er uvist hvor mange eksemplarer OnePlus One er solgt i dette oplyste direktør Carl Pei ikke i interviewet med Reddit.

OnePlus Nord CE 4 Lite er lidt for “lite” | Test

MINE INDTRYK: Inden sommerferien ramte præsenterede OnePlus den nye lavprismodel Nord CE 4 Lite. Er den værd at købe?

(mere…)
Her er alle sommernyhederne fra OnePlus

OVERBLIK: OnePlus har vanen tro holdt deres sommerevent. I år med lancering af både smartphone, tablet, et smartwatch og et sæt øretelefoner.

(mere…)
OnePlus Nord 4 er alt du behøver | Test

TEST: Denne budget-telefon vil de fleste blive glade for. OnePlus Nord 4 har alt du behøver og ikke ret mange problemer.

(mere…)
Her er detaljerne om OnePlus Nord 4

OnePlus Nord 4 bliver en interessant telefon for dig, som har et begrænset budget til en ny smartphone.

(mere…)
OnePlus Nord 4 – mine første indtryk

FØRSTE INDTRYK: OnePlus Nord 4 kommer snart i butikkerne. Jeg har nu telefonen i hænderne, så her er mine første indtryk.

(mere…)
Smugkig: Flere OnePlus-produkter vises frem

OnePlus er ude med et smugkig på deres kommende produkter.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram