OnePlus 2 bekræftet til lancering i 2015

3

Direktøren hos mobilproducenten OnePlus oplyser, at de er klar med en efterfølger til OnePlus One i løbet af næste år. Læs mere her.

OnePlus One (Foto: OnePlus)
OnePlus One (Foto: OnePlus)

Den meget omtalte telefon OnePlus One kan fortsat købes, dog ikke i åbent salg, men selskabet arbejder allerede på lanceringen af deres næste telefon, der kommer på markedet i løbet af næste år. Det skriver Technobuffalo.com.

Den kinesiske mobilproducent bekræftede telefonen i et interview med hjemmesiden Reddit i går. Lanceringen ventes at ske i enten andet eller tredje kvartal af 2015.

 – OnePlus One det siger anmelderne

Der er dog ingen yderligere detaljer om hvad den næste enhed byder på, men det blev også afsløret, at de overvejer en mindre enhed end den 5,5 tommer store telefon, som de lancerede tidligere i år.

 – OnePlus One er lanceret – alternativ Android-mobil

Selskabet tilføjede også,at de overvejer at den næste enhed, OnePlus 2, skal understøtte microSD-kort, samt de ikke fokuserer på trådløs opladning på nuværende tidspunkt.

Mere til historien

Det er uvist hvor mange eksemplarer OnePlus One er solgt i dette oplyste direktør Carl Pei ikke i interviewet med Reddit.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer