OnePlus One er en kæmpe succes

OnePlus One sælger stort og målet er 1 millioner solgte enheder i 2014

OnePlus One (Foto: OnePlus)

OnePlus One (Foto: OnePlus)

Den kinesiske smartphone-producent OnePlus sælger smartphones som varmt brød. Producentens OnePlus One smartphone har været solgt siden april måned på ren invitations basis, og det har båret frugt eftersom interessen har været enorm. Indtil videre har selskabet solgt mere end 500.000 smartphones. Det skriver Forbes.

– OnePlus One er lanceret – alternativ Android-telefon

Strategien har været at skabe en nærmest euforisk stemning i teknologibranchen, og derefter sælge smartphones via selskabets hjemmeside. Samtidig er prisen en væsentlig faktor, da OnePlus One sælges til en utrolig lav pris sammenlignet med konkurrenterne på markedet.

OnePlus sigter højt, og selskabet håber på at sælge omkring 1 million smartphones inden udgangen af 2014.

Seneste har vi set, at Huawei forsøger at gøre noget tilsvarende med det seneste mellemprisprodukt Honor 6. Denne har specifikationer, der minder om OnePlus One, og sælges indtil videre kun via nettet.

- Test: Sådan er Honor 6

Mere til historien

Interessen for OnePlus One var så stor, at selskabets hjemmeside ikke følge med presset, da telefonen blev sat til salg i "forsalg".

OnePlus-topchef driller om foldbar mobil

Er OnePlus og OPPOs udviklingssamarbejde ved at spille OnePlus ind på markedet for foldbare smartphones?

(mere…)
OnePlus 10T test | salgsargumentet mangler

TEST: Denne telefon sælger andre telefoner. Som selvstændigt produkt giver OnePlus 10T ikke mening. selvom det er en fin mobil.

(mere…)
Salget af OnePlus-telefoner er stoppet i Tyskland

Brud på patentrettigheder har ført til et øjeblikkeligt stop for salg af OnePlus og Oppo-telefoner i Tyskland.

(mere…)
OnePlus har ikke droppet ’alert slider’ for altid

Hvis alert slider er vigtig for dig, skal du ikke købe OnePlus 10T, men fremtiden byder på nye telefoner MED knappen, fortæller OnePlus.

(mere…)
OnePlus 10T – en billigere OnePlus 10 Pro

Den mangler lidt for at være en topmodel. Til gengæld er prisen interessant og du får den helt nye Snapdragon processor. Se hvilke forskelle der er på OnePlus 10T og OnePlus 10 Pro her.

(mere…)
860 millioner betalinger for Apples tjenester

Apple har nu 860 millioner betalte abonnementer på tværs af tjenester. iPhone er fortsat i førertrøjen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram