OnePlus One er en kæmpe succes

OnePlus One sælger stort og målet er 1 millioner solgte enheder i 2014

OnePlus One (Foto: OnePlus)

OnePlus One (Foto: OnePlus)

Den kinesiske smartphone-producent OnePlus sælger smartphones som varmt brød. Producentens OnePlus One smartphone har været solgt siden april måned på ren invitations basis, og det har båret frugt eftersom interessen har været enorm. Indtil videre har selskabet solgt mere end 500.000 smartphones. Det skriver Forbes.

– OnePlus One er lanceret – alternativ Android-telefon

Strategien har været at skabe en nærmest euforisk stemning i teknologibranchen, og derefter sælge smartphones via selskabets hjemmeside. Samtidig er prisen en væsentlig faktor, da OnePlus One sælges til en utrolig lav pris sammenlignet med konkurrenterne på markedet.

OnePlus sigter højt, og selskabet håber på at sælge omkring 1 million smartphones inden udgangen af 2014.

Seneste har vi set, at Huawei forsøger at gøre noget tilsvarende med det seneste mellemprisprodukt Honor 6. Denne har specifikationer, der minder om OnePlus One, og sælges indtil videre kun via nettet.

Test: Sådan er Honor 6

Mere til historien

Interessen for OnePlus One var så stor, at selskabets hjemmeside ikke følge med presset, da telefonen blev sat til salg i “forsalg”.


Avatar

Om Johnny K. Olesen

Johnny er freelance-journalist med en meget bred viden indenfor forbrugerelektronik. Hans speciale er netværksteknologier, og andre usynlige teknologier, der er essentielle for forbrugernes oplevelse, men som ikke altid er synlige for dem.