Nu sælger Google også Nexus 6

3

Nexus 6 forhandles nu på Google Play i Danmark, men det er en dyr fornøjelse.

Nexus 6
Nexus 6 (Foto: MereMobil.dk)

Google Nexus 6 er nu, langt om længe, blevet tilgængelig i den danske Google Play Store, Googles egen netbutik.

Tidligere har produkterne, købt direkte hos Google, været yderst konkurrencedygtige i pris, men her er Nexus 6 en undtagelse.

Google tager 4.999 kroner for Nexus 6 med 32 GB hukommelse. Den store version med 64 GB koster 5.499 kroner.

Et hurtigt pristjek hos afslører priser, ved de danske forhandlere, ned til 4.859 kroner hos ProShop.dk for Nexus 6 med 64 GB. Udgaven med 32 GB koster omkring 4.400 kroner.

Nexus 6 blev den første telefon i markedet med Android 5.0 Lollipop, der senest er blevet opdateret til version 5.1, hvilket har givet et yderligere spark i brugerfladens smidighed.

Web-TV: Hvor stor er Nexus 6?

Sådan er Nexus 6

Hvis du vil vide mere om hvordan Nexus 6 opleves i dagligt brug, så tag et kig på min anmeldelse af Nexus 6, hvor Motorola i øvrigt har står for produktionen af selve hardwaren.

Nexus 6 test – Google super-Android

Selvom mange anmeldelser giver pluspoint til Nexus 6, så stod teleselskaberne ikke i kø for at tage telefonen på hylderne, da den blev tilgængelig i slutningen af 2014, viste MereMobil.dks rundspørge i den danske telebranche.

Mere til historien

Nexus 9 er et andet af de nye produkter i Nexus-serien. Nexus 9 er en tablet med 8,9 tommer skærm, og i vores test får den mange positive ord med på vejen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer