Apple iOS 8.2 kommer næste uge

0

RYGTE: Årets største mobilkonference Mobile World Congress, men Apple er ikke tilstede på denne konference. Til gengæld rygtes det nu, at Apple frigiver iOS 8.2 i næste uge.

Det ventes, at Apple vil frigive den endelige version af iOS 8.2 til offentligheden i næste uge – nærmere præcis i morgen (mandag), lyder rygterne fra BGR. Den seneste betaversion, iOS 8.2 beta 5, blev frigivet til udviklerne i starten af februar måned. Det skriver GSMArena.com.

iOS 8 udbredes langsommere end iOS 7

Apple Watch
Apple Watch

iOS 8.3 er også allerede under udvikling og forventes at have 4 betaversioner inden den officielle frigivelse. I skrivende stund er iOS 8.3 beta 2 frigivet til udviklerne, hvilket betyder der formentlig kommer to opdateringer yderligere inden den endelige version er klar. iOS 8.3 ventes, at blive frigivet i starten af april måned formentlig i forbindelse med salgsstarten af det længe ventede Apple Watch.

 – Apples iWatch kan blive større end iPad og iPhone

Dog er salgsstarten af Apple Watch ikke afhængig af iOS 8.3, da iOS 8.2 også understøtter det kommende smartwatch. iOS 8.3 introducerer redesignede emoji picker og emoji icons, men der er også meget mere i iOS 8.3 opdateringen.

 – Apple har annonceret Apple Watch event

Og du kan altså ifølge rygterne, se frem til iOS 8.2 frigives i morgen aften dansk tid.

MereMobil.dk følger sagen.

Mere til historien

Apple afholder et stort ”Spring forward”-event den 9. marts, hvor vi måske bliver klogere på en mere præcis salgsstart af Apple Watch, samt pris og tilgængelighed.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer