Apple annonceret livestreamet event – Apple Watch præsenteres

11

Apple Watch får sin egen event den 9. marts hvor flere detaljer om Apples kommende smartwatch vil blive præsenteret for offentligheden.

Apple Spring Forward event bliver holdt den 9. marts 2015

apple-watch
Apple Watch i de tre udgaver (Foto: Apple)

Så kom invitationerne til Apples næste event, der har fået overskriften ”Spring Forward”. Eventen afholdes i Yerba Buena Center i San Francisco, USA. Det sker mandag den 9. marts 2015 klokken 18 dansk tid.
Apple Spring Forward event bliver holdt den 9. marts 2015

Den 9. september 2014 blev Apple Watch præsenteret, men dengang ville Apple kun annoncere, at der kom mere om uret og lanceringstidspunkt i starten af 2015. Den amerikanske startpris blev meldt ud til 349 dollars for den billigste udgave.

I forbindelse med fremlæggelsen af det seneste regnskab fortalte Apples topchef Tim Cook, at Apple Watch vil kunne købes i april 2015.

Ved eventen den 9. marts kommer Apple formodentlig med flere detaljer om deres første smartwatch-gadget.

Apple vil livestreame eventen til brugere af Safari på iPhone, iPad og Mac samt på Apple TV. På MereMobil.dk vil vi have fuld dækning af eventen med de seneste nyheder.

Apple Watch er ikke bare én enhed, men et produkt i flere varianter – faktisk tre styks. Apple Watch Sport vil have aluminium indpakning. Der kommer også en udgave af rustfrit stål samt en Apple Watch Edition med en indramning i 18 karat guld.

10 facts du ikke kendte om Apple

Mere til historien

Smartwatches sælger generelt relativt dårligt, men mange analytikere forventer, at Apple vil kunne slå hul på dette marked. Nogle har talt om 50 millioner solgte enheder alene det første år, men det er naturligvis kun spekulation.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer