TDC og YouSee er snart klar med Chromecast

7

Chromecast-understøttelse er på vej til TDC og YouSees tjenester. TV 2 er på vej i TV Arkiv.

YouSee TV & Film app
YouSee TV & Film app (Foto: MereMobil.dk)

TDC og YouSees tjenester har netop fået tilføjet muligheden for, at sende indhold til den store skærm fra iPhone og iPad. Det er sket med implementeringen af Apples Airplay-funktion.

Straks nyheden var ude meldte spørgsmålet sig, om Google Chromecast også ville blive understøttet, hvilket den gør. Det har TDC bekræftet overfor MereMobil.dk.

– ”Vi kommer til at understøtte Chromecast fra både iPhone, iPad og Android, og det vil, som med Airplay, være muligt at sende Live Tv, Tv arkiv samt Film og serier fra Play Tv & Film app’en til den store skærm via en Chromecast enhed. Vi er i fuld gang med at implementere Chromecast i vores Play Tv & Film app. Chromecast er en rigtig spændende teknologi, som giver en række gode muligheder i forhold til at optimere oplevelsen til hvert af de indholdsområder, vi har i app’en,” lyder det fra TDC.

Inden for de næste par måneder melder TDC sig klar til Chromecast.

En anden lille nyhed fra TDC / YouSee-verdenen handler om TV Arkiv funktionen. I denne findes en række TV 2 kanaler – Zulu og Fri, men ikke hovedkanalen TV 2 Danmark.

TDC har ikke så mange ord at sætte på endnu, men siger blot, at TV 2 er på vej, som en del af TV Arkiv.

Test: Er Chromecast pengene værd?
Tip: Disse funktioner i Chromecast fungerer ikke med iPhone

Chromecast fungerer ved, at afspillerenheden sætter en stream i gang hos en udbyder, eksempelvis TDC, der sendes direkte til Chromecast-enheden i TV’et. Lidt populært kan man sige, at telefonen fungerer som en slags fjernbetjening, da mobilen ikke afspiller indholdet selv.

Mere til historien

Danmarks Radios applikation DR TV har heller ikke Chromecast-integration endnu. I december oplyste DR, at Chromecast var udsat til fordel for understøttelse af Playstation.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer