Chromecast til DR TV er igen udsat

12

Løftebrud: DR udsætter understøttelse for Chromecast i deres DR TV app, til fordel for Playstation 3 og 4 apps.


DR TV blev lanceret gratis til iOS, Android og Windows Phone, både tablets og smartphones tilbage i juni måned. Med applikationen installeret kan man se samtlige DR’s live-TV udsendelser, DR TV-arkiv og meget mere, på farten, i soveværelset eller hvor det passer en. Slut med at være bundet til sofaen.

DR TV
DR TV

Tilbage under lanceringen, udtalte DR til Flatpanels.dk, at man kiggede på Chromecast funktionalitet, samt at den ville være klar til efteråret, hvilket er ved at være op over.

Googles Chromecast enhed er årets største julehit i kategorien medie-streamer, det viser tal som MereMobil.dk er kommet i besiddelse af.

Alligevel vælger Danmarks Radio nu at udsætte understøttelse af Chromecast i deres DR TV applikation, og i stedet satse på PlayStation 3 og 4. Det fortæller Mikkel Müller, underdirektør hos DR Teknologi til Computerworld.dk.

– “Grunden til at vi starter med at udvikle til PlayStation 3 og 4 er, at det er to meget udbredte platforme, og at de minder utrolig meget om hinanden, så det næsten svarer til kun at udvikle til én platform. På den måde får vi mest ud af vores penge”.

Det forventes at applikationerne til PlayStation enhederne er klar til forbrugerne i sommeren 2015 fortæller Mikkel Müller.

Mere til historien

DR forventer at man samtidig med udviklingen af apps til PlayStation vil udvikle videre på Hbb-platformen, der har sin gang på nyere SMART-TV fra blandt andet Samsung, LG og Sony.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer