Chromecast til DR TV er igen udsat

Løftebrud: DR udsætter understøttelse for Chromecast i deres DR TV app, til fordel for Playstation 3 og 4 apps.


DR TV blev lanceret gratis til iOS, Android og Windows Phone, både tablets og smartphones tilbage i juni måned. Med applikationen installeret kan man se samtlige DR’s live-TV udsendelser, DR TV-arkiv og meget mere, på farten, i soveværelset eller hvor det passer en. Slut med at være bundet til sofaen.

DR TV

DR TV

Tilbage under lanceringen, udtalte DR til Flatpanels.dk, at man kiggede på Chromecast funktionalitet, samt at den ville være klar til efteråret, hvilket er ved at være op over.

Googles Chromecast enhed er årets største julehit i kategorien medie-streamer, det viser tal som MereMobil.dk er kommet i besiddelse af.

Alligevel vælger Danmarks Radio nu at udsætte understøttelse af Chromecast i deres DR TV applikation, og i stedet satse på PlayStation 3 og 4. Det fortæller Mikkel Müller, underdirektør hos DR Teknologi til Computerworld.dk.

- "Grunden til at vi starter med at udvikle til PlayStation 3 og 4 er, at det er to meget udbredte platforme, og at de minder utrolig meget om hinanden, så det næsten svarer til kun at udvikle til én platform. På den måde får vi mest ud af vores penge".

Det forventes at applikationerne til PlayStation enhederne er klar til forbrugerne i sommeren 2015 fortæller Mikkel Müller.

Mere til historien

DR forventer at man samtidig med udviklingen af apps til PlayStation vil udvikle videre på Hbb-platformen, der har sin gang på nyere SMART-TV fra blandt andet Samsung, LG og Sony.

YouTube arbejder på ny platform

KORT NYT: En ny platform kan måske snart se dagens lys. Der svirrer i hvert fald rygter om, at YouTube planlægger en nyhed til efteråret.

(mere…)
Disney suger abonnenter til sig - prisstigning på vej

Disneys streamingtjeneste Disney+ præsterer i andet kvartal i år voldsomt fine tal.

(mere…)
Stor ændring på vej til HBO Max

Nye biograffilm fra Warner Bros. kommer ikke længere automatisk på HBO Max.

(mere…)
Dansk sammenlægning af HBO Max sker først i 2024

Inden 2025 er planerne for Warner Bros. Discovery, at HBO Max globalt runder 130 millioner abonnenter.

(mere…)
Opgrader dit gamle TV - Apple TV vs. Chromecast

GUIDE: Smart-TV-platformen på din fladskærm er langsom og ikke tidssvarende. Skal du købe Apple TV eller Chromecast?

(mere…)
Ny dansk streamingtjeneste løbes roligt i gang

Nordisk Film+ opsluger to af de danske streamingtjenester. Tjenesten er hårdt prissat.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram