Ny video afslører – Galaxy S6 udføres i metal

Samsung har udsendt endnu to videoer, der afslører nyt om den kommende topmodel – Galaxy S6 formodes nu lavet i metal.

Samsung gør i år et ekstra stort nummer ud af at løfte forventningerne, til den næste store topmodel fra den koreanske producent. Næsten dagligt er nye videoer, billeder eller anden form for afslørende materiale blevet udsendt på diverse sociale medier – nu er endnu to videoer blevet frigivet.

Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6 – I am #TheNextGalaxy

Den ene video, offentliggjort via Samsungs Twitter konto, afslører ikke meget om selve telefonen, ud over at det bliver en ny smartphone vi kommer til at se den 1. marts, under dette års Mobile World Congress (MWC).

– Samsung inviterer til “Galaxy Unpacked”-event

Den anden video der er blevet frigivet af Samsung, afslører imidlertid noget mere om den kommende topmodel. I løbet af den 45 sekunders korte video, bliver følgende sagt om den kommende smartphone; “Tomorrow, metals will flow. Beauty will be powerful. Borders will disappear. Reflections will be free. Colors will leap. The future will be the present.”

Hvis vi skal tage overnævnte sætninger bogstaveligt, så kommer vi til at se en Samsung Galaxy smartphone udført i metal, med afrundede kanter, antirefleksiv skærm og farverig udført. Om det sidste betyder at vi komme til at se en skærm, med ny teknologi der skal give bedre farvegengivelse, måske i form af Samsung quantum dot-teknologi, eller om det henviser til, at enheden kommer i flere farver, må vi lade stå udvist.

– Samsung Galaxy S6 bliver renset for bloatware

Faktum er dog, at det ikke længere er nogen hemmelighed, at metal bliver en betydningsfuld faktor under præsentationen af den næste topmodel fra Samsung. De afrundede kanter, kan betyde at vi kommer til at se en tidligere rygtet Galaxy S6 Edge, eller måske hele to modeller, en uden edge-teknologien og en med.

Kun tiden vil afsløre hvad vi får i den næste topmodel, men én ting er sikkert, Samsung ligger op til noget nyt og stort med de mange afsløringer. Med knap én uge til præsentationen, er spændingen stigende!

Herunder kan du se de to seneste videoer fra Samsung, du er mere end velkommen til at komme med dit bud på, hvad Samsung lader os have i vente til søndag den 1. marts.

https://www.youtube.com/watch?v=NMaeJ6hOtCY

https://www.youtube.com/watch?v=fczAbfK8JRg

Mere til historien

Samsungs præsentation vil starte søndag den 1. marts 2015, klokken 18:30 dansk tid. Det vil være muligt at følge præsentationen via live-video. MereMobil.dk vil dække præsentationen intensivt!

De seneste rygter om kommende iPhone

Bliver 2024 året, hvor Apple kommer med en foldbar iPhone? Eller hvad skal vi forvente af Apples næste iPhone.

(mere…)
OLED skærme og flere størrelser på vej til iPad

RYGTE: Selvom 2023 ikke er helt slut endnu, så forventes der ikke nogen nyheder til iPad-fronten i år. Det vil både iPad Pro og iPad Air lave om på i 2024.

(mere…)
OnePlus 12R – spændende mellemklasse-mobil til fornuftig pris

Prisen kan blive ret interessant og specifikationerne lader til at være virkelig spændende. Læs om OnePlus 12R her.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE kommer til Danmark nu

Lavprisudgaven af Galaxy S23, der hedder Galaxy S23 FE, rammer nu endelig Danmark. Se priserne her.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE snart klar i Europa

KORT NYT: Samsung ventes, at lancere Galaxy S23 FE på det europæiske marked senere denne uge.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 – billeder og specifikationer lækket

Vi forventer, at Samsung allerede i næste måned vil løfte sløret for Galaxy S24-serien. Allerede nu er der lækket billeder og specifikationer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram