Ny video afslører – Galaxy S6 udføres i metal

Samsung har udsendt endnu to videoer, der afslører nyt om den kommende topmodel – Galaxy S6 formodes nu lavet i metal.

Samsung gør i år et ekstra stort nummer ud af at løfte forventningerne, til den næste store topmodel fra den koreanske producent. Næsten dagligt er nye videoer, billeder eller anden form for afslørende materiale blevet udsendt på diverse sociale medier – nu er endnu to videoer blevet frigivet.

Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6 – I am #TheNextGalaxy

Den ene video, offentliggjort via Samsungs Twitter konto, afslører ikke meget om selve telefonen, ud over at det bliver en ny smartphone vi kommer til at se den 1. marts, under dette års Mobile World Congress (MWC).

– Samsung inviterer til “Galaxy Unpacked”-event

Den anden video der er blevet frigivet af Samsung, afslører imidlertid noget mere om den kommende topmodel. I løbet af den 45 sekunders korte video, bliver følgende sagt om den kommende smartphone; “Tomorrow, metals will flow. Beauty will be powerful. Borders will disappear. Reflections will be free. Colors will leap. The future will be the present.”

Hvis vi skal tage overnævnte sætninger bogstaveligt, så kommer vi til at se en Samsung Galaxy smartphone udført i metal, med afrundede kanter, antirefleksiv skærm og farverig udført. Om det sidste betyder at vi komme til at se en skærm, med ny teknologi der skal give bedre farvegengivelse, måske i form af Samsung quantum dot-teknologi, eller om det henviser til, at enheden kommer i flere farver, må vi lade stå udvist.

– Samsung Galaxy S6 bliver renset for bloatware

Faktum er dog, at det ikke længere er nogen hemmelighed, at metal bliver en betydningsfuld faktor under præsentationen af den næste topmodel fra Samsung. De afrundede kanter, kan betyde at vi kommer til at se en tidligere rygtet Galaxy S6 Edge, eller måske hele to modeller, en uden edge-teknologien og en med.

Kun tiden vil afsløre hvad vi får i den næste topmodel, men én ting er sikkert, Samsung ligger op til noget nyt og stort med de mange afsløringer. Med knap én uge til præsentationen, er spændingen stigende!

Herunder kan du se de to seneste videoer fra Samsung, du er mere end velkommen til at komme med dit bud på, hvad Samsung lader os have i vente til søndag den 1. marts.

https://www.youtube.com/watch?v=NMaeJ6hOtCY

https://www.youtube.com/watch?v=fczAbfK8JRg

Mere til historien

Samsungs præsentation vil starte søndag den 1. marts 2015, klokken 18:30 dansk tid. Det vil være muligt at følge præsentationen via live-video. MereMobil.dk vil dække præsentationen intensivt!

Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram