Hele husstanden kan dele data hos 3

2

Én samlet datapulje der kan bruges på tværs af alle abonnementer i familien, er et nyt datakoncept hos 3.

Telebutik, 3
Kunder hos 3 kan nu deles om data  (Foto: MereMobil.dk)

Hen over alle abonnementer og enheder i husstanden kan der nu deles datamængde. Det er i korte træk hvad teleselskabet 3 tilbyder i det nye produkt 3Deling.

Tidligere har kunderne skulle købe datapakker til hvert enkelt medlem i husstanden, men det ændres der på nu, hvor der opereres med en fælles datamængde til fælles brug.

– ”Det giver ikke længere mening, at købe data separat til hvert abonnement. Derfor har vi gjort det muligt, at trække fra samme pulje på tværs af alle abonnementer,” lyder det fra David Elsass, direktør for privatmarkedet i 3.

Konkret betyder det, at familiens lavt forbrugende medlemmer kan have et abonnement med 1 GB datatrafik, og trække på den samlede mængde. I en husstand på fire kan der altså være to medlemmer med hver 1 GB data, en der har 20 GB mens en anden har 5 GB pakken. I alt 27 GB datatrafik om måneden. Så er der ingen, der går bekymret i seng, fordi de i en måned har set lidt for meget YouTube.

Skulle datamængden i en måned alligevel ikke række, er det muligt undervejs at tilkøbe ekstra.

Nu vil 3 sælge Nexus 6

Mere til historien

I løbet af 2014 introducerede 3 løsningen ”3 Like Home” på alle abonnementer med fri tale. Kunderne kan i en række udvalgte lande, benytte telefonen fuldkommen som om, at de befandt sig i Danmark – inklusive at være på nettet, uden at være nervøs for roamingafgifterne.

Læs også:
Blog: Til kamp mod høje udlandstakster

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer