HTC teaser for ny Desire på CES

0

RYGTE: En ny HTC Desire vil måske blive introduceret på CES 2015. Rygterne taler også om HTC Hima.

Desire More CES 2015
HTC teaser for ny Desire på CES 2015.

Med ordene ”Always Desire more” er HTC i gang med at tease for CES-messen 2015 i Las Vegas.

Rygtebørsen taler om en telefon i en prisvenlig kategori, og ikke om en direkte topmodel. Nogle mener HTC’s CES-præsentation vil være en telefon med 13 megapixels frontkamera, og dermed bringes tankerne hen på en efterfølger til HTC Desire Eye, der i Danmark fik en lunken modtagelse hos teleoperatørerne.

Upleaks.info mener, at CES-telefonen har kodenavnet HTC A52.

De seneste dage har der været flere rygter i omløb, om en telefon med kodenavnet ”Hima”, som angiveligt skulle være en topmodel. Nogle af specifikationerne på ”Hima” er sluppet ud via benchmarkprogrammet Antutu.

HTC Hima får, ifølge rygterne, 5 tommer 1080p skærm, 20.7 megapixels kamera og 13 megapixels frontkamera. På kameradelen tales også om, at der måske kunne være et 4 megapixels frontkamera med HTCs kamerateknik ”UltraPixel”.

Snapdragon 810 processor, 3 GB RAM og 4G LTE i Cat6 skulle også være en del af Hima, som introduceres med Android 5.0.1.

På MereMobil.dk dækker vi de største telefonrelaterede nyheder fra forbruger-elektronikmessen CES 2015. CES finder sted fra den 6. til 9. Januar 2015.

Mere til historien

Den seneste telefon HTC officielt har introduceret er HTC Desire 620. På rygtebasis tales der også om en ny telefon i One-serien, HTC One M9.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer