Honor 6 Plus skal konkurrere mod iPhone 6 Plus

Beijing: Honor 6 Plus vil gerne være en iPhone 6 Plus konkurrent. Telefonen, hvor kameraet er et våben, er årets sidste topmodel.

Huawei Honor 6 Plus

Honor 6 Plus på Times Square, New York (Foto: Huawei)

Siden den 11. december har en reklame for Honor 6 Plus kunne ses på Times Square i New York, som en teaser for den officielle lancering, og som en reminder i Apples eget land om, at nogle gerne vil stjæle kunder fra dem.

Honor 6 Plus er årets flagskibstelefon under varemærket Honor, oplyser Huawei som tidligere på året præsenterede Honor som deres nye selvstændige subbrand.

Huawei lancerer Honor som selvstændigt brand

Telefonen er, ifølge producenten, årets sidste og ultimative model i smartphone-industrien i 2014. Sloganet ”Not Just Bigger” er et signal til udfordring af iPhone 6 Plus, som har sloganet ”Bigger than bigger”.

Huawei siger selv, at det hemmelige våben i Honor 6 Plus er kameraet som ”kan sammenlignes med SLR kameraer, særligt når det kommer til aperture, HDR og billeder taget i dårlig belysning”.

De testfotos insidere i industrien har set indtil nu indikerer en ydelse, som kan være bedre end resultatet fra konkurrerende topprodukter som iPhone 6 Plus, Samsung Galaxy Note 4 og Galaxy S5.

Specifikationer på Honor 6 Plus

Honor 6 Plus vil have relativt kraftige specifikationer, som i hvert fald på den tekniske del, kan konkurrere med andre produkter i markedet.

– 5,5” Full HD skærm
– 1,8 GHz octa-core processor HiSilicon Kirin 930)
– 3 GB RAM
– 32 GB indbygget hukommelse med understøttelse af microSD-kort
– Dualkamera med 8-megapixels linser
– Frontkamera: 5 megapixels

Bemærk: Denne artikel er skrevet før Huaweis officielle introduktion af Honor 6 Plus. Hvis du vil have de seneste informationer og baggrund, så læs artiklen: Honor 6 Plus – mere end et Kina-produkt.

Huawei Honor 6 Plus (Foto Huawei)

Huawei Honor 6 Plus (Foto Huawei)

Måske ikke til Danmark

Forud for præsentationen af telefonen, der sker den 16. december 2014 i Beijing, har der været usikkerhed omkring, hvorvidt Honor 6 Plus vil komme på markedet i den nordiske region.

Sandsynligheden taler for det, da en række nordiske journalister er inviteret med til præsentationen i Kina, heriblandt MereMobil.dk.

Huaweis Honor-varemærke er over de seneste seks måneder blevet rullet ud i 57 lande. Nogle af de bedst sælgende modeller er Honor 3C og Honor 6, som har toppet nogle af salgshitlisterne i Frankrig og England.

På MereMobil.dk har vi fornyeligt testet Honor 6, som sælges hos udvalgte netforhandlere, til 5 ud af 6 stjerner. Til prisen er der tale om et relativt fremragende produkt.

Læs testen af Honor 6
Web-TV: Første kig på Honor 6

Mere til historien

Honor 6 vil i begyndelse af 2015 blive bredere tilgængelig end den var ved lanceringen.

Læs også:
Blog: Huawei, og andre svære ord

Huawei har succes på elbilmarkedet

Samarbejdet mellem Seres og Huawei går rigtig godt og de sælger biler som aldrig før på det kinesiske marked.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Hvad har Huawei gang i?

Huawei har på egen hånd skabt telefoner med et 5G-chipset.

(mere…)
Mistanke: Huawei etablerer chipfabrikker med statsstøtte

Brancheorganisation mener, at den blacklistede kinesiske mobil- og teknologigigant Huawei omgår amerikanske sanktioner.

(mere…)
EU lukker Huawei og ZTE ude

Topleder i daværende TDC delte i bogstaveligste forstand seng med kinesisk tech-gigant, skriver velanset amerikansk medie.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram