Honor 6 Plus skal konkurrere mod iPhone 6 Plus

Beijing: Honor 6 Plus vil gerne være en iPhone 6 Plus konkurrent. Telefonen, hvor kameraet er et våben, er årets sidste topmodel.

Huawei Honor 6 Plus

Honor 6 Plus på Times Square, New York (Foto: Huawei)

Siden den 11. december har en reklame for Honor 6 Plus kunne ses på Times Square i New York, som en teaser for den officielle lancering, og som en reminder i Apples eget land om, at nogle gerne vil stjæle kunder fra dem.

Honor 6 Plus er årets flagskibstelefon under varemærket Honor, oplyser Huawei som tidligere på året præsenterede Honor som deres nye selvstændige subbrand.

- Artiklen fortsætter efter annoncen -

Huawei lancerer Honor som selvstændigt brand

Telefonen er, ifølge producenten, årets sidste og ultimative model i smartphone-industrien i 2014. Sloganet ”Not Just Bigger” er et signal til udfordring af iPhone 6 Plus, som har sloganet ”Bigger than bigger”.

Huawei siger selv, at det hemmelige våben i Honor 6 Plus er kameraet som ”kan sammenlignes med SLR kameraer, særligt når det kommer til aperture, HDR og billeder taget i dårlig belysning”.

De testfotos insidere i industrien har set indtil nu indikerer en ydelse, som kan være bedre end resultatet fra konkurrerende topprodukter som iPhone 6 Plus, Samsung Galaxy Note 4 og Galaxy S5.

Specifikationer på Honor 6 Plus

Honor 6 Plus vil have relativt kraftige specifikationer, som i hvert fald på den tekniske del, kan konkurrere med andre produkter i markedet.

– 5,5” Full HD skærm
– 1,8 GHz octa-core processor HiSilicon Kirin 930)
– 3 GB RAM
– 32 GB indbygget hukommelse med understøttelse af microSD-kort
– Dualkamera med 8-megapixels linser
– Frontkamera: 5 megapixels

Bemærk: Denne artikel er skrevet før Huaweis officielle introduktion af Honor 6 Plus. Hvis du vil have de seneste informationer og baggrund, så læs artiklen: Honor 6 Plus – mere end et Kina-produkt.

Huawei Honor 6 Plus (Foto Huawei)

Huawei Honor 6 Plus (Foto Huawei)

Måske ikke til Danmark

Forud for præsentationen af telefonen, der sker den 16. december 2014 i Beijing, har der været usikkerhed omkring, hvorvidt Honor 6 Plus vil komme på markedet i den nordiske region.

Sandsynligheden taler for det, da en række nordiske journalister er inviteret med til præsentationen i Kina, heriblandt MereMobil.dk.

Huaweis Honor-varemærke er over de seneste seks måneder blevet rullet ud i 57 lande. Nogle af de bedst sælgende modeller er Honor 3C og Honor 6, som har toppet nogle af salgshitlisterne i Frankrig og England.

På MereMobil.dk har vi fornyeligt testet Honor 6, som sælges hos udvalgte netforhandlere, til 5 ud af 6 stjerner. Til prisen er der tale om et relativt fremragende produkt.

Læs testen af Honor 6
Web-TV: Første kig på Honor 6

Mere til historien

Honor 6 vil i begyndelse af 2015 blive bredere tilgængelig end den var ved lanceringen.

Læs også:
Blog: Huawei, og andre svære ord


Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.