Android 5.0 Lollipop så småt på vej til Galaxy S5

2

Samsung er angiveligt så småt i gang med at udrulle Lollipop til de første Galaxy S5-enheder.

Samsung Galaxy S5, modelnummer SM-G900F, er begyndt at modtage Android 5.0 Lollipop, skriver Sammobile.com. Det er første gang Samsung opdaterer til en ny stor Android-version så hurtigt. Denne gang har det kun taget 31 dage inden den nye Android var klar.

Udrulningen er begyndt i Polen, men ventes snart at dukke op i andre europæiske lande. Hvornår det præcist sker, er uklart. Der er heller ikke oplysninger om hvornår danske S5-ejere kan forventes at modtage opdateringen.

Sammobile har gjort firmwaren til Galaxy S5 (SM-G900F) tilgængelig på deres website, så superbrugere kan forhåndsopdatere.

Ifølge de screenshots der er offentliggjort, er det relativt begrænset hvor meget Googles nye Material Design, slår igennem på Galaxy S5. Det er faktisk først når versionerne ligger side om side, at man rigtigt bemærker der er sket noget. Årsagen er Samsungs brugerflade TouchWiz, der lægges ned oven på det oprindelige Android-design.

En preview-version af Android 5.0 på Galaxy S5 har tidligere været lagt ud på nettet. I en video kan du se hvordan Lollipop tager sig ud på Samsung Galaxy S5.

Samsung Galaxy S6 skal være helt ny

Android 5.0 på Galaxy S5

Mere til historien

Android 5.0 Lollipop har endnu ikke den store udbredelse. I den seneste opgørelse fra Google mangler tal over 5.0-udbredelsen, fordi det endnu er for småt til, at sætte tal på.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer