Android 5.0 Lollipop så småt på vej til Galaxy S5

Samsung er angiveligt så småt i gang med at udrulle Lollipop til de første Galaxy S5-enheder.

Samsung Galaxy S5, modelnummer SM-G900F, er begyndt at modtage Android 5.0 Lollipop, skriver Sammobile.com. Det er første gang Samsung opdaterer til en ny stor Android-version så hurtigt. Denne gang har det kun taget 31 dage inden den nye Android var klar.

Udrulningen er begyndt i Polen, men ventes snart at dukke op i andre europæiske lande. Hvornår det præcist sker, er uklart. Der er heller ikke oplysninger om hvornår danske S5-ejere kan forventes at modtage opdateringen.

Sammobile har gjort firmwaren til Galaxy S5 (SM-G900F) tilgængelig på deres website, så superbrugere kan forhåndsopdatere.

Ifølge de screenshots der er offentliggjort, er det relativt begrænset hvor meget Googles nye Material Design, slår igennem på Galaxy S5. Det er faktisk først når versionerne ligger side om side, at man rigtigt bemærker der er sket noget. Årsagen er Samsungs brugerflade TouchWiz, der lægges ned oven på det oprindelige Android-design.

En preview-version af Android 5.0 på Galaxy S5 har tidligere været lagt ud på nettet. I en video kan du se hvordan Lollipop tager sig ud på Samsung Galaxy S5.

- Samsung Galaxy S6 skal være helt ny

Android 5.0 på Galaxy S5

Mere til historien

Android 5.0 Lollipop har endnu ikke den store udbredelse. I den seneste opgørelse fra Google mangler tal over 5.0-udbredelsen, fordi det endnu er for småt til, at sætte tal på.

Mindre opdatering til iPhone

Du kan nu hente iOS 15.5 til iPhone. Der er også opdateringer til iPad, Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Android Auto problemer med Samsung og OnePlus er løst

Sort skærm i bilen med Android Auto har i lang tid plaget nogle Samsung- og OnePlus-ejere, men nu er fejlen løst.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Samsung solgte flest Android-telefoner med 5G i februar

Galaxy A52s 5G fra Samsung slog alle konkurrenter og blev den bedst solgte Android-telefon med 5G i februar måned.

(mere…)
Samsung bekræfter at nye foldbare er på vej

Samsung officielt bekræftet, at de er på vej med flere foldbare smartphones i andet halvår af 2022.

(mere…)
Stramme vilkår om dataindsamling rammer Google Play Store

Google er klar med nye regler for app-udviklere, da brugerne skal kunne se præcis hvilke data, som indsamles om dem i de forskellige apps.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram