Doro Secure 580 – enkel, men avanceret

Simpel på ydersiden, men avanceret inderst inde. Doro Secure 580 ser yderst simpel ud med dens kun ni fysiske knapper, man den kan langt mere end du tror.

Doro Secure 580 (Foto: Doro)

Doro Secure 580 (Foto: Doro)

Den svenske mobilproducent Doro er efterhånden blevet seniorernes foretrukne mobilbrand, når der skal købes telefoner alle kan betjene. Men Doro tilbyder også avanceret funktionalitet.

 – Doro Secure 580 – giver øget tryghed

Og Doro Secure 580 er en mobiltelefon af typen, som ser ekstrem simpel ud, men rummer en række muligheder og avanceret teknologi. Den går nemlig ind under begrebet telecare, der dækker over teknologiske hjælpemidler, som benyttes til at overvåge brugeren og kommunikere med pårørende eller pleje-personale.

– Doro klar med Doro Liberto 820 – smartphonen til en smart generation

Kigger du på Doro Secure 580, så ser den yderst simpel ud med dens kun ni fysiske knapper, men den kan altså langt mere end du tror.

Mobilen har fire forprogrammerbare knapper, der giver genveje til opkald til disse fire kontaktpersoner med ét enkelt tryk.

Det er også muligt for pårørende til telefonens-ejer, at få adgang til opsætningen og indholdet på enheden fra en computer. Dette sker via Doro’s cloud-baserede tjeneste Doro Experience Manager.

Ligesom de øvrige af Doros mobiltelefoner, så har Secure 580 også en tryghedsalarm på bagsiden, der gør det muligt at foretage nødopkald til udvalgte personer. Denne tryghedsalarm har desuden indbygget GPS-funktion, som gør det muligt for modtageren at se hvor personen befinder sig via Google Maps.

Doro Secure 580 er HD Voice-certificeret og kompatibel med høreapparater (HAC) og tilpasser lyden til de frekvenser, med funktionen ”sound curves adjustment”, hvor brugeren typisk hører bedst.

Særlig funktion

Doro Secure 580 (Foto: Doro)

Doro Secure 580 (Foto: Doro)

Doro Secure 580 findes i tre forskellige versioner. En af disse versioner – Doro Secure 580IUP – er specielt udviklet til folk, der arbejder alene på isolerede steder – såsom landmænd, elektrikere og jernbaneingeniører.

Modellen har en automatisk selv-aktiverende ”man down alarm-funktion”, der kan konfigureres, så den via Motion Sensor-teknologi advarer udvalgte modtagere i tilfælde af et pludseligt fald, eller hvis enheden ikke længere bevæger sig.

– Doro Phone Easy 632 – ny klaptelefon med GPS- og kompasfunktion

Samtidig er Doro Secure 580 klædt på til hverdagens udfordringer ved at være IP54 klassificeret, hvilket vil sige vand- og støvafvisende og ekstra holdbar.

Dore Phone Easy 632 kan købes gennem en række forskellige forhandlere. Prisen ligger mellem 1.000 og 1.300 kroner.

Mere til historien

Doro mener, at behovet for tilpassede telecare-produkter er stærkt stigende, og der arbejdes derfor i samarbejde med både hardware- og software-partnere målrettet med at udvide sortimentet på telecare-området.

Hørefejl? – Doro HearingBuds giver nye muligheder

TEST: Doro HearingBuds skærer igennem kaos og det højlydte. Og så spiller de bare fremragende.

(mere…)
Doro nedbryder skellet mellem headset og høreapparat

Folk med høreproblemer får en ny mulighed med Doros nye, banebrydende headset.

(mere…)
Doro 8210 – ny smartphone klar til seniorerne

Her er Doro 8210, en ny smartphone til seniorerne.

(mere…)
Betjeningen af iPhone bliver lettere for ældre og brugere med funktionsnedsættelse

Doros kernebrugere – generelt brugere med funktionsnedsættelse – er i målgruppen for Apples nye redesignede apps og brugerflade.

(mere…)
Hvad er en Doro-telefon?

GUIDE: Doro-telefoner er brugervenlige for seniorer og andre som ønsker en simpel telefon. Doro har både mobiltelefoner og smartphones.

(mere…)
Smartphone og smartwatch til bedsteforældrene fra Doro

VIDEO: Synes du smartphones og smartwatches er smart, men lige teknisk nok? Vi ser nærmere på Doro Watch og Doro 8110.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram