Doro Secure 580 – enkel, men avanceret

0

Simpel på ydersiden, men avanceret inderst inde. Doro Secure 580 ser yderst simpel ud med dens kun ni fysiske knapper, man den kan langt mere end du tror.

Doro Secure 580 (Foto: Doro)
Doro Secure 580 (Foto: Doro)

Den svenske mobilproducent Doro er efterhånden blevet seniorernes foretrukne mobilbrand, når der skal købes telefoner alle kan betjene. Men Doro tilbyder også avanceret funktionalitet.

 – Doro Secure 580 – giver øget tryghed

Og Doro Secure 580 er en mobiltelefon af typen, som ser ekstrem simpel ud, men rummer en række muligheder og avanceret teknologi. Den går nemlig ind under begrebet telecare, der dækker over teknologiske hjælpemidler, som benyttes til at overvåge brugeren og kommunikere med pårørende eller pleje-personale.

– Doro klar med Doro Liberto 820 – smartphonen til en smart generation

Kigger du på Doro Secure 580, så ser den yderst simpel ud med dens kun ni fysiske knapper, men den kan altså langt mere end du tror.

Mobilen har fire forprogrammerbare knapper, der giver genveje til opkald til disse fire kontaktpersoner med ét enkelt tryk.

Det er også muligt for pårørende til telefonens-ejer, at få adgang til opsætningen og indholdet på enheden fra en computer. Dette sker via Doro’s cloud-baserede tjeneste Doro Experience Manager.

Ligesom de øvrige af Doros mobiltelefoner, så har Secure 580 også en tryghedsalarm på bagsiden, der gør det muligt at foretage nødopkald til udvalgte personer. Denne tryghedsalarm har desuden indbygget GPS-funktion, som gør det muligt for modtageren at se hvor personen befinder sig via Google Maps.

Doro Secure 580 er HD Voice-certificeret og kompatibel med høreapparater (HAC) og tilpasser lyden til de frekvenser, med funktionen ”sound curves adjustment”, hvor brugeren typisk hører bedst.

Særlig funktion

Doro Secure 580 (Foto: Doro)
Doro Secure 580 (Foto: Doro)

Doro Secure 580 findes i tre forskellige versioner. En af disse versioner – Doro Secure 580IUP – er specielt udviklet til folk, der arbejder alene på isolerede steder – såsom landmænd, elektrikere og jernbaneingeniører.

Modellen har en automatisk selv-aktiverende ”man down alarm-funktion”, der kan konfigureres, så den via Motion Sensor-teknologi advarer udvalgte modtagere i tilfælde af et pludseligt fald, eller hvis enheden ikke længere bevæger sig.

– Doro Phone Easy 632 – ny klaptelefon med GPS- og kompasfunktion

Samtidig er Doro Secure 580 klædt på til hverdagens udfordringer ved at være IP54 klassificeret, hvilket vil sige vand- og støvafvisende og ekstra holdbar.

Dore Phone Easy 632 kan købes gennem en række forskellige forhandlere. Prisen ligger mellem 1.000 og 1.300 kroner.

Mere til historien

Doro mener, at behovet for tilpassede telecare-produkter er stærkt stigende, og der arbejdes derfor i samarbejde med både hardware- og software-partnere målrettet med at udvide sortimentet på telecare-området.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer