Doro Secure 580 – giver øget tryghed

Doro er klar med en ny mobiltelefon, som skal give pårørende og brugeren selv mere trygge. Læs om den her.

Doro Secure 580 (Foto: Doro)

Doro Secure 580 (Foto: Doro)

Doro annoncerede i går en ny Android-tablet, samt 3 nye EasyPC-modeller, men er nu også klar med en ny mobiltelefon, som giver øget tryghed.

 – Doro klar med ny Android-tablet

Den nye Secure 580 er et led i Doros strategi om, at hjælpe mennesker med specielle medicinske behov, der gør de er utrygge ved at forlade hjemmet. Dermed skal mobiltelefonerne I fremtiden være med til, at gøre telecare fuldstændig mobilt. Telecare er teknologiske hjælpemidler, der kan overvåge brugeren og kommunikere med pleje-personale eller pårørende, så brugeren kan være uafhængig i sit eget hjem.

Doro Secure 580 er en minimalistisk telecare-kompatibel mobiltelefon, hvilket skal hjælpe brugeren med at få en større frihed og tryghed.

Telefonen kan modtage telecare og opkald-simultant – og den virker på både GMS- og 3G-netværket for at få den bedst muligt dækning.

 – Doro PhoneEasy 605 – udgået model har bedst antenne

Det er muligt, at forprogrammere telefonens fire knapper, så der ikke skal mere end ét tryk til for at foretage et opkald.

– “Efterhånden som behovet ændrer sig hos den voksende senior-befolkning, tilpasser vi vores udbud af care-produkter. Vores nye, innovative enheder skal give brugeren øget personlig sikkerhed og ro i sindet,” siger Rudi Iversen, country manager hos Doro Danmark, i en pressemeddelelse.

Telefonen er også HD Voice-certificeret og kompatibel med høreapparater.

Doro Secure 580 understøtter det cloud-baserede fjernstyringssystem Doro Experience Manager, der gør det muligt for pårørende at styre og få adgang til telefonens opsætning og indhold, fra deres egen computer.

 – Danske Bank lancerer ældre-venlig netbank

Secure 580 er en holdbar telefon, som også er vandafvisende.

Pris og tilgængelighed er endnu ukendt.

Mere til historien

Liberto 810 er en telefon, som Doro lancerede sidste år, der kan forbindes til Withings vægt- og pulsmålere og dermed levere daglige helbredsmålinger. Withings har nu lanceret en applikation, som også kan overvåge vægt, aktivitet, søvn og hjerterytme. Denne virker også med Doro Liberto 810.

Fairphone 5 vinder pris

Fairphone har netop vundet en pris, som er uddelt i forbindelse med Mobile World Congress.

(mere…)
Hørefejl? – Doro HearingBuds giver nye muligheder

TEST: Doro HearingBuds skærer igennem kaos og det højlydte. Og så spiller de bare fremragende.

(mere…)
Sådan gør du iPhone super-brugervenlig for ældre
(mere…)
Doro nedbryder skellet mellem headset og høreapparat

Folk med høreproblemer får en ny mulighed med Doros nye, banebrydende headset.

(mere…)
Doro 8210 – ny smartphone klar til seniorerne

Her er Doro 8210, en ny smartphone til seniorerne.

(mere…)
Betjeningen af iPhone bliver lettere for ældre og brugere med funktionsnedsættelse

Doros kernebrugere – generelt brugere med funktionsnedsættelse – er i målgruppen for Apples nye redesignede apps og brugerflade.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram