Doro Secure 580 – giver øget tryghed

1

Doro er klar med en ny mobiltelefon, som skal give pårørende og brugeren selv mere trygge. Læs om den her.

Doro Secure 580 (Foto: Doro)
Doro Secure 580 (Foto: Doro)

Doro annoncerede i går en ny Android-tablet, samt 3 nye EasyPC-modeller, men er nu også klar med en ny mobiltelefon, som giver øget tryghed.

 – Doro klar med ny Android-tablet

Den nye Secure 580 er et led i Doros strategi om, at hjælpe mennesker med specielle medicinske behov, der gør de er utrygge ved at forlade hjemmet. Dermed skal mobiltelefonerne I fremtiden være med til, at gøre telecare fuldstændig mobilt. Telecare er teknologiske hjælpemidler, der kan overvåge brugeren og kommunikere med pleje-personale eller pårørende, så brugeren kan være uafhængig i sit eget hjem.

Doro Secure 580 er en minimalistisk telecare-kompatibel mobiltelefon, hvilket skal hjælpe brugeren med at få en større frihed og tryghed.

Telefonen kan modtage telecare og opkald-simultant – og den virker på både GMS- og 3G-netværket for at få den bedst muligt dækning.

 – Doro PhoneEasy 605 – udgået model har bedst antenne

Det er muligt, at forprogrammere telefonens fire knapper, så der ikke skal mere end ét tryk til for at foretage et opkald.

– “Efterhånden som behovet ændrer sig hos den voksende senior-befolkning, tilpasser vi vores udbud af care-produkter. Vores nye, innovative enheder skal give brugeren øget personlig sikkerhed og ro i sindet,” siger Rudi Iversen, country manager hos Doro Danmark, i en pressemeddelelse.

Telefonen er også HD Voice-certificeret og kompatibel med høreapparater.

Doro Secure 580 understøtter det cloud-baserede fjernstyringssystem Doro Experience Manager, der gør det muligt for pårørende at styre og få adgang til telefonens opsætning og indhold, fra deres egen computer.

 – Danske Bank lancerer ældre-venlig netbank

Secure 580 er en holdbar telefon, som også er vandafvisende.

Pris og tilgængelighed er endnu ukendt.

Mere til historien

Liberto 810 er en telefon, som Doro lancerede sidste år, der kan forbindes til Withings vægt- og pulsmålere og dermed levere daglige helbredsmålinger. Withings har nu lanceret en applikation, som også kan overvåge vægt, aktivitet, søvn og hjerterytme. Denne virker også med Doro Liberto 810.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer