Apple vil stoppe produktionen af iPad Mini

0

Rygte: En taiwansk hjemmeside hævder, at Apple vil stoppe produktionen af iPad Mini og i stedet fokusere på en ny og større model.

iPad mini 3
iPad mini 3

Rygterne fortsætter med at svirre om Apple. Den taiwanske hjemmeside, Economic Daily News, hævder at den nye iPad Mini 3 vil blive den sidste ”mini-model”.

 – iPad Mini 3 er en realitet – uden store nyheder 

Salget af den mindste iPad-model er angiveligt faldet den sidste tid og derfor mener hjemmesiden også, at Apple i stedet vil fokuserer på en eventuel iPad Pro-model.

 – Apple overvejer større iPad

Da Apple præsenterede den nyeste iPad Air-model var der en række nyheder, men opgraderingen af iPad Mini-modellen, til iPad Mini 3, bød på langt mindre overraskelser. Det var nærmest kun fingeraftrykslæseren,som adskiller den fra iPad Mini 2.

Den taiwanesiske hjemmside mener, at det skyldes introduktionen af iPhone 6 Plus-modellen, der med sin fysiske størrelse med en 5,5 tommer skærm også kan konkurrerer mod de mindre tablets.

 – TEST: Apple iPhone 6 Plus – super fed, men uhåndterlig

Hjemmesiden MacRumors fortæller også, at det ikke er første gang Apple vælger at bruge ressourcerne på et andet projekt når salget af enkelte produkter falder eller forsvinder helt.

MacRumors mener dog også, at vi lige skal tage rygterne med et gran salt og huske, at Apple endnu ikke har meldt noget ud.

Mere til historien

Du kan også se vores web-tv indslag, hvor vi forsøger at give vores bud på hvilken iPhone-model, som er det rigtige valg for dig.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer