Apple overvejer større iPad

0

RYGTE: Ifølge et amerikansk medie, går Apple lige nu med tanker om at øge størrelsen på deres iPad. En eventuel lancering skulle finde sted i starten af 2015.

Mange vil nok mene at Apples iPad, med sin størrelse på omkring 10″, allerede er rigeligt stor, men i følge det amerikanske medie Bloomberg, så kan du lige så godt begynde at vænne dig til tanken om en endnu større iPad.

Ifølge Bloomberg, arbejder Apple i øjeblikket tæt sammen med deres leverandører, for at forberede dem på at de snart skal levere dele til en iPad på hele 12,9″, hvilket svarer til størrelsen på en gennemsnitlig laptop.

Grunden til Apples ønske om en forstørret iPad, skal findes i skuffende salgstal, der for 2. kvartal i træk er nedadgående.

 – Derfor falder salget af iPads

Rygterne om den forstørrede iPad, ligger fint i tråd med de nuværende rygter, om en kommende iPhone 6, der også går på en større skærmstørrelse, samt en større indbygget hukommelse.

 – iPhone 6 kommer måske med 128 GB hukommelse

Bloomberg har ikke haft held til at få en udtalelse fra den Amerikanske teknologigigant og rygterne er derfor på et tidligt stadie, hvor det meste er bygget på spekulationer, men en eventuel lancering skulle ifølge Bloomberg finde sted i første kvartal af 2015.

Mere til historien

Den første iPad blev lanceret i 2010 og produktserien er siden blevet udvidet med en iPad mini i 2012.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer