Rygter om kommende iPad-event 16. oktober

0

RYGTE: Skal man tro de seneste skriverier, så vil Apple indkalde til iPad-event torsdag den 16. oktober.

Apple iPad 2
Apple iPad 2 (Foto: Apple)

Ifølge hjemmesiden Re/code, der har gjort det til deres speciale at forudsige Apple-events, så skal der kryds i kalenderen torsdag den 16. oktober, hvor det altså ventes Apple præsenterer den kommende generation af iPads.

Foruden iPads ventes det rygtede Apple event, at byde på lanceringen af en stor 12 tommer iPad, samt OS X Yosemite. Derudover kan det også tænkes, at eventen byder på yderligere information om mobilbetalingstjenesten Apple Pay. Det skriver Engadget.com.

 – iOS 8 og OS X Yosemite

Apple har endnu ikke meldt noget officielt ud om en event den 16. oktober. Så bliver det en realitet vil de bekræfte datoen en af de nærmeste dage.

Mere til historien

Skal man tro informationerne fra Re/code, så vil eventen blive afholdt i Apple’s Town Hall auditorium og dermed i mindre målestol end Apple’s event i september, der bød på offentliggørelsen af de to nye iPhone 6-modeller.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer