Telia starter presale af Sony Xperia Z3 og Xperia Z3 Compact

1

Telefonen er kun lige præsenteret, men allerede nu oplyser Telia, at du nu kan forudbestille dit eksemplar af Xperia Z3 hos dem.

Sony Xperia Z3
Sony Xperia Z3 (Foto: MereMobil.dk)

Folkene fra Sony er nærmest kun lige stået ned fra scenen i Berlin efter præsentationen i går af blandt andet Xperia Z3 og Xperia Z3 Compact, inden du kan forudbestille dit eksemplar af telefonerne hos Telia. Forsalget er netop begyndt.

Sony Xperia Z3 – ny stilfuld top-smartphone

Køber du et eksemplar af en af telefonerne i pre-sale hos Telia, som løber i perioden 4. september til og med den 30. September, får du hovedtelefonerne MDR-10RC med uden beregning. Hovedtelefonerne har en vejledende pris på 1.299 kroner. Telia oplyser dog på deres hjemmeside, at de har en værdi på 949 kroner.

Du kan købe telefonerne i pre-sale via dette link.

 – Sony Xperia Z3 Compact – ny topmodel i lommeformat

Telia får Xperia Z3 på hylderne til almindeligt salg i starten af oktober i farverne Black, Copper, Compact Black, Compact, White, Compact Orange og Compact Green.

Sony Xperia Z3 får en pris på omkring 5.000 kroner uden abonnement, mens du skal slippe omkring 4.000 kroner uden abonnement for en Sony Xperia Z3 Compact.

 – Pris og tilgængelighed på Xperia Z3 og Z3 Compact

Mere til historien

Sony har haft stor succes med deres vand- og støvtætte telefoner, som alle er mere holdbare end de fleste andre smartphones. Alligevel var det noget af en præstation, da det tidligere på sommeren kom frem, at en Xperia Z2-enhed havde overlevet 6 uger på havets bund.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer