Nedtællingen til iPhone 6 og iPhone 6 Plus i gang

Når klokken runder midnat er det muligt, at forudbestille de to nye iPhone 6-modeller hos de danske teleselskaber – ligesom der er salgsstart i blandt andet Tyskland.

iPhone 6 og iPhone 6 Plus

iPhone 6 og iPhone 6 Plus

iPhone 6-modellerne har salgsstart på de første markeder 19. september 2014, men er du ikke så iPhone-hungrende, at du er rejst efter det, så kan du forudbestille dit eksemplar hos de danske teleselskaber.

Sidste fredag blev det nemlig gjort klart, at vi i Danmark kan forudbestille de to nye iPhone 6-modeller, iPhone 6 og iPhone 6 Plus, fra fredag den 19. september. Og flere teleselskaber kunne endda sige, at det allerede er muligt fra klokken 00.01 – altså lige over midnat mellem den 18. og 19. september, hvilket er om ganske få timer.

- Artiklen fortsætter efter annoncen -

Så vil du være en af de første til, at forudbestille dig eksemplar af enten iPhone 6 eller iPhone 6 Plus, så kan det altså ske fra i klokken runder midnat på de fleste teleselskabers hjemmesider.

 – Forudbestil iPhone 6 fra den 19. september

3Butikkerne rundt i landet holder også midnatsåbent, så hvis du ikke har nerver til det hele skal foregå online, kan du tage til nærmeste 3Butik og forudbestille dit eksemplar fra klokken 00.01.

3 i Fona-butikker har pre-sale fra normal åbningstid fredag morgen.

Dog skulle der allerede sidde nogen i kø ude foran 3Butikken i Field’s i København, hvor det altså er muligt at forudbestille fra midnat af.

iPhone 6: Det siger anmelderne

Du kan se priserne på de forskellige iPhone 6-modeller uden abonnement her.

Mere til historien

En af de helt store dueller dette efterår på smartphone-markedet er duellen mellem Samsung Galaxy Alpha og Apple iPhone 6.


Om Lene Birkeslund

Lene er IT-journalist. Siden 2006 har hun dækket mobilbranchen og utallige produktlanceringer. Hver dag er hun opdateret på den seneste udvikling og kommende trends.