Nedtællingen til iPhone 6 og iPhone 6 Plus i gang

0

Når klokken runder midnat er det muligt, at forudbestille de to nye iPhone 6-modeller hos de danske teleselskaber – ligesom der er salgsstart i blandt andet Tyskland.

iPhone 6 og iPhone 6 Plus
iPhone 6 og iPhone 6 Plus

iPhone 6-modellerne har salgsstart på de første markeder 19. september 2014, men er du ikke så iPhone-hungrende, at du er rejst efter det, så kan du forudbestille dit eksemplar hos de danske teleselskaber.

Sidste fredag blev det nemlig gjort klart, at vi i Danmark kan forudbestille de to nye iPhone 6-modeller, iPhone 6 og iPhone 6 Plus, fra fredag den 19. september. Og flere teleselskaber kunne endda sige, at det allerede er muligt fra klokken 00.01 – altså lige over midnat mellem den 18. og 19. september, hvilket er om ganske få timer.

Så vil du være en af de første til, at forudbestille dig eksemplar af enten iPhone 6 eller iPhone 6 Plus, så kan det altså ske fra i klokken runder midnat på de fleste teleselskabers hjemmesider.

 – Forudbestil iPhone 6 fra den 19. september

3Butikkerne rundt i landet holder også midnatsåbent, så hvis du ikke har nerver til det hele skal foregå online, kan du tage til nærmeste 3Butik og forudbestille dit eksemplar fra klokken 00.01.

3 i Fona-butikker har pre-sale fra normal åbningstid fredag morgen.

Dog skulle der allerede sidde nogen i kø ude foran 3Butikken i Field’s i København, hvor det altså er muligt at forudbestille fra midnat af.

iPhone 6: Det siger anmelderne

Du kan se priserne på de forskellige iPhone 6-modeller uden abonnement her.

Mere til historien

En af de helt store dueller dette efterår på smartphone-markedet er duellen mellem Samsung Galaxy Alpha og Apple iPhone 6.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer