Disse nye mobiler kommer i handlen i september

4

OVERSIGT: Her er de smartphones der lander på hylderne i de danske butikker, i løbet af september måned.

Sommeren er så ovre og mobilbranchens efterårssæson begynder nu så småt. I løbet af sommeren er flere smartphones blevet præsenteret og endnu flere er på vej, når IFA-messen løber af staben i starten af september.

I nær fremtid vil Apple formentlig også præsentere en ny iPhone, der går i hvert fald utallige rygter om en Apple-event. Du kan læse en række rygter om den her.

iPhone 6 event rygtes den 9. september

Vi har herunder samlet de modeller, som lander i de danske telebutikker i løbet af september måned.

Samsung Galaxy Alpha

Samsung Galaxy Alpha
Samsung Galaxy Alpha

I midten af august offentliggjorde Samsung deres nyeste bud på en topmodel, der lyder navnet Galaxy Alpha. Modsat tidligere Samsung-designs kommer den nye Alpha i et anderledes design end de øvrige Galaxy-modeller.

Samsung Galaxy Alpha bekræftet – se pris og spec

Galaxy Alpha fortæller om en solid konstruktion med glat bagside, glas på fronten, afrundede hjørner og en metalramme til at afslutte det.

Den kommer med en 4,7 tommer Super AMOLED skærm med en HD-opløsning på 1280 x 720 pixels. Telefonen kommer med 12 megapixels kamera, 2.1 megapixels frontkamera og en Octa Core processor (quad 1.8 GHz + quad 1.3 GHz), 2 GB RAM, 32 GB intern hukommelse (der ikke kan udvides med SD-kort) og Android 4.4.4 KitKat.

WEB-TV: Samsung Galaxy Alpha – direkte konkurrent til iPhone 6

Ligesom topmodellen Galaxy S5 kommer Alpha også med indbygget fingeraftrykslæser i hjemknappen.

Efterårets største duel – Galaxy Alpha mod iPhone 6

Galaxy Alpha ligger i de danske butikker fra den 12. september. Den vejledende pris bliver 4.995 kroner uden abonnement. Telefonen kommer i handlen hos blandt andet 3, Telenor og Telia.

Sony Xperia M2 Aqua

Sony Xperia M2 Aqua (Foto: Sony)
Sony Xperia M2 Aqua (Foto: Sony)

Sony har i august præsenteret deres Xperia M2 Aqua, der er en vandtæt Android-smartphone i mellemklassen fra Sony.

Xperia M2 Aqua har en 4,8 tommer qHD-skærm, 4G LTE understøttelse, NFC, en Snapdragon 400 processor med 1,2 GHz CPU og et kamera på 8 megapixels kamera. Derudover kommer den også med en vandtæt IP-rating (IP65/68), samt et batteri på 2.300 mAh og Sonys STAMINA-mode.

Sony Xperia M2 Aqua – vandtæt prisbillig smartphone

Sony Xperia M2 Aqua kommer i handlen hos blandt andet Telenor og Telia. Telefonen har en vejledende udsalgspris på 2.499 kroner uden abonnement.

LG G3S

LG G3S / LG Beat (Foto: LG)
LG G3S / LG Beat (Foto: LG)

LG G3S er en mid-range version af flagskibet LG G3. På hjemmemarkedet i Korea er telefonen kendt, som LG G3 Beat og altså en mere kompakt version af LG G3 med lidt lavere specifikationer.

LG G3S kan købes i Danmark om lidt

LG G3S kommer med en 5 tommer skærm med en opløsning på 1280 x 720 pixels (294ppi), 1,2 GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 400 processor, 1 GB RAM, 8 GB intern hukommelse, understøtter microSD-kort, 8 megapixels kamera med Laser Auto Focus, 1.3 megapixels frontkamera, 4G LTE, Android 4.4.2 KitKat og batteri på 2.540 mAh.

Telefonen kom i handlen i Korea midten af juli måned, men vi må altså vente hen mod slutningen af august før den kan købes på det danske marked.

LG G3S kommer i farverne Black, White og Gold, det er dog uvist om alle farverne også kommer på det danske marked.

LG G3S lander i de danske butikker fra slutningen af september måned til en vejledende pris på omkring 2.390 kroner uden abonnement.

Mere til historien

Skal man tro rygtebørsen, så er der også nyt fra Apple i september måned, det er dog uvist om vi i Danmark får en ny iPhone på markedet i september eller vi skal vente til oktober måned. Der ventes også at blive præsenteret nye smartphones fra både Huawei, Samsung og Sony under årets IFA-messe.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer