iPhone 6 rygterne fortsætter – se de nyeste

3

RYGTE: En en dag uden nyheder om Apple og iPhone 6 rygterne fortsætter. Se de seneste her.

Apple iPhone 5
Apple iPhone 5 (Foto: MereMobil.dk)

Rygterne florerer i stor stil om de kommende iPhone-modeller. Først lød det, at der kom en iPhone 6 med en 4,7 tommer skærm og en model med en 5,5 tommer skærm – og de var forventet på markedet i september måned.

Apple iPhone 6 til salg i september

Men nu forlyder det, at den ”lille” iPhone 6-model med en 4,7 tommer skærm ikke vil komme med safir-glas. Den ventes dog stadigvæk på markedet i september måned. Det skriver GSMArena.com.

Underleverandørerne af safir-glassene skulle ikke have leveret deres produkter, selvom de skulle være startet på dette i slutningen af juni måned. Dermed ser det altså, ifølge rygtebørsen, ud til den ”lille” iPhone 6 vil komme uden safir-glas til kamera-linsen og Touch ID-sensor.

Kæmpe forventninger til iPhone 6

Hvad så med den den store iPhone 6, spørger du måske så? Jo, så forlyder det fra en kinesisk kilde, at 5,5 tommer modellen af iPhone 6 først vil lande i butikkerne i december måned.

Skal man tro disse rygter, så er masseproduktionen af 4,7 tommer-modellen startet i juni mens produktionen først ventes at starte i september.

Mere til historien

Apples iWatch ventes også på markedet samtidig med den store iPhone 6-model.

Læs også:
iPhone 6 får måske lysende Apple logo

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer