Sony Xperia M2 Aqua – vandtæt prisbillig smartphone

0

Sony har netop lanceret en ny prisbillig smartphone, Sony Xperia M2 Aqua, som lander på det danske marked i midten af september måned. Se pris og tilgængelighed her.

Sony Xperia M2 Aqua (Foto: Sony)
Sony Xperia M2 Aqua (Foto: Sony)

Xperia M2 Aqua er den første vandtætte Android smartphone i mellemklassen fra Sony. Den kommer med 4,8 tommer qHD skærm, 4G LTE understøttelse, NFC, en Snapdragon 400 processor med 1,2 GHz CPU og 8 megapixels kamera.

Telefonen har den højeste vandtætte IP-rating (IP65/68), der findes i en smartphone.

– ”Xperia M2 Aqua er en milepæl for Sony, fordi det er første gang vi kobler en nøgleteknologi til en ny kategori af smartphones”, siger Calum MacDougall, direktør for Xperia Marketing hos Sony Mobile.

Sony er klar med ny designtelefon

Det er kunde-feedback, samt den store succes Xperia Go har haft, som har gjort Sony nu har tilført den vandtætte teknologi til en telefon i mellemklassen.

Batteriet er på 2.300 mAh og har desuden Sonys STAMINA-mode, der gør batteriet får en højere kapacitet.

Xperia M2 Aqua er fyldt med features

Det 8 megapixels kamera der er i Xperia M2 Aqua har desuden en række spændende features, som også kendes fra Sonys topmodeller bl.a. Social Live og Timeshift-funktionen.

Derudover er der selvfølgelig også både Walkman- og film-applikationer præinstalleret på telefonen, samt adgang til Sony’s Music Unlimited.

NFC teknologien gør det muligt, at benytte Xperia M2 Aqua med blandt andet headsets, højtalere og det smarte Sony SmartBand, hvor du i applikationen Sony’s Lifelog kan lave en dagbog over dine aktiviteter, underholdning og minder.

Telefonen kommer i farverne sort og hvid fra uge 38, hvilket er i midten af september. Den vejledende pris på telefonen bliver 2.499 kroner uden abonnement.

Mere til historien

Sony har haft stor succes med deres vandtætte telefoner og vandtætheden har i et tilfælde været endnu længere end det Sony lover de holder til. Vi har tidligere på sommeren skrevet om et eksemplar af Sony Xperia Z2, der overlevede 6 uger på bunden af havet.

Sony lover selv, at Xperia Z2, der er IP58-certificeret, kan holde til 30 minutter på 1,5 meters dybde.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer