Sony dropper produktion af ebogslæsere

Den japanske elektronik gigant Sony opgiver nu, at vinde folkets gunst på e-bogsmarkedet og vil ikke lancere nye ebogslæsere uden for hjemmemarkedet længere.

Sony Reader (Foto: Sony)

Sony Reader (Foto: Sony)

Er du til ebogslæsere og ønsker du, at have en enhed fra den japanske producent Sony, så har du travlt. Producenten bekræfter nu, at selskabet trækker sig fra ebogs-markedet ligeså snart lagrene af den nuværende model er tømt. Det skriver Dr.dk.

Podcast: Afliver iPad’en fysiske bøger?

Sony vil dog fortsat være synlige på det japanske hjemmemarked, hvor man fortsat vil kunne købe en Reader.

E-bogsmarkedet er domineret af Amazons Kindle-serie, der har en særlig E-ink-skærm. Men også tablets giver skarp konkurrence, da rigtig mange læsere ”nøjes” med at læse deres bøger på de almindelige tablets fremfor de særlige e-bogslæsere.

Så selvom Sonys Reader har været en af de mere seriøse konkurrenter til Amazons, så er der ikke salg nok i enhederne til at Sony vil bruge flere udviklingskroner på det.

Særligt de billige tablets har gjort det svært for de dedikerede e-bogslæsere.

Japanerne vil dog fortsat kunne købe Sonys Reader og e-bøger i Sonys digitale boghandel på hjemmemarkedet.

Mere til historien

Sony har allerede trukket sig fra markedet for salg af e-bøger med lukningen af deres digitale boghandel i både Europa og Nordamerika.

Læs også:

Apple udvider iBooks-lærebøger til Danmark

Læsning af e-bøger overvåges

Spotify klar med lydbøger i udvalgte lande

Spotify har netop fortalt, at abonnenter nu også kan lytte til lydbøger. Mere end 150.000 bogtitler er på vej. Hvor er Danmark?

(mere…)
Ubegrænset lytning i Chapter forsvinder hos Telmore

Chapter lukker for ubegrænset lytning hos Telmore Play-kunderne.

(mere…)
Maneno – test af en læseapp for hele familien

ANMELDELSE: Vi har testet læseappen, Maneno, som motiverer børnene til læsning - både digitalt og i analoge bøger. Udvalget er stort, men er abonnementet pengene værd?

(mere…)
Nyd efteråret med gratis prøveperioder på lyd- og e-bøger

Efterårsvejret raser og blæst og regn er godt læsevejr med lyd- og e-bøger. Tjek de gratis prøveperioder før du binder dig.

(mere…)
Næsten hver fjerde dansker abonnerer på e-bøger

Coronapandemien og nedlukningerne har været gjort danskernes læsevaner mere digitale. Hver fjerde dansker abonnerer på en e-bogstjeneste.

(mere…)
CBB Mobil giver 3 måneders gratis Mofibo

Elsker du lyd- eller e-bøger, har CBB Mobil måske det rette for dig. Netop nu kan du få 3 måneders gratis adgang til Mofibo.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram