Apple udvider iBooks-lærebøger til at omfatte Danmark

Apple meddelte i går, at de nu udbreder iBooks-lærebøger og iTunes U Course Manager til nye markeder rundt i verden. iBooks-lærebøger bliver tilgængelig i Danmark.

iTunes U (Foto: Apple)

iTunes U (Foto: Apple)

Apple meddelte i går i en pressemeddelelse, at de udbreder deres iBooks-lærebøger og iTunes U Course Manager til at omfatte nye markeder i Asien, Latinamerika, Europa og andre steder i verden.

iBooks-lærebøger kommer nu også til Danmark, hvilket betyder Multi-Touch-lærebøger nu er klar til både lærere og elever i 51 lande, hvor altså Danmark nu er i blandt.

Brugerne tilbydes med iBooks-lærebøger for nogle lærebøger, som kan vises i fuld skærm med interaktive animationer, roterende 3D-diagrammer, fotogallerier og videoer.

iBooks-lærebøger vejer intet i skoletasken eller rygsækken og kan hurtigt og nemt opdateres – og de fylder ikke noget at gemme. Der findes næsten 25.000 uddannelsestitler fra uafhængige udgivere, lærere og de førende leverandører af uddannelsesindhold inkl. Cambridge University Press, Oxford University Press og Hodder Education. Det betyder også, at iBooks-lærebøger nu dækker læreplanerne til fulde for amerikanske high schools, GCSE (General Certificate of Secondary Education) i Storbrittannien.

TEST: iPad Air – den ultimative tablet

– “iPad er meget mere end bare en lærebog eller en notesblok til eleverne – den er et effektivt værktøj til læring, en læsepartner, et vindue til fortiden og et glimt af fremtiden. En gang var historieundervisningen baseret på en statisk tidslinje med begivenheder. Ved at udnytte hele økosystemet med undervisningsmateriale til iPad, fremstille mine egne iBooks-lærebøger og iTunes U-kurser og inddrage apps som History: Maps of the World kan jeg gøre historieundervisningen til en kreativ, dynamisk og helt ny oplevelse for mine elever,” fortæller Sophie Post, som er historielærer ved Falkner House School i England.

iPads giver elever dårligere karakterer

iTunes U (Foto: Apple)

iTunes U (Foto: Apple)

iTunes U Course Manager, er nu tilgængelig i 70 lande, hvilket gør undervisere kan sammensætte og distribuere kurser til deres egne timer eller dele dem offentligt via iTunes U-applikationen. iTunes U Course Manager er dog ikke tilgængeligt i Danmark.

Du kan læse mere om iTunes U på Apples hjemmeside.

Mere til historien

iTunes U applikationen giver millioner af elever gratis adgang til et kæmpe online-katalog med gratis uddannelsesindhold fra de bedste skoler og førende universiteter. Der er i iTunes U mere end 750.000 forskellige materialer.

Læs også:

iPads og andre tablets presser computeren i 2014

Institutionsbørn opfostres med tablets

Afliver iPad’en den fysiske bog?

WEB-TV: Hvilken iPad skal du vælge?

Apple løfter sløret for vinderne af App Store Awards 2023

Apple er klar med dette års lister over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2023. Se vinderne her.

(mere…)
Apple Vision Pro: Så mange enheder bliver klar

RYGTE: Noget tyder på, at Apple Vision Pro bliver tilgængeligt i ret mange eksemplarer - set i forhold til prisen.

(mere…)
Touch ID vender ikke tilbage til iPhone

RYGTE: Det lader til, at Touch ID ikke vender tilbage til iPhone i hvert fald ikke, som vi kender den.

(mere…)
Hemmelig aftale mellem Google og Spotify er afsløret

Retsagen mellen Epic Games og Google har afsløret, at Google har indgået en indtil nu hemmelig aftale med Spotify.

(mere…)
Apple Vision Pro kommer til marts

RYGTE: Det ventes at Apple Vision Pro er klar til marts 2024.

(mere…)
Apple og Disney stopper reklamer på X efter nye vanvidsudtalelser

Elon Musk har påstået kontroversielle ting om jøder. Det har fået flere prominente annoncører til at stoppe annonceringen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram