Bloker ungernes mobil hvis de ikke svarer på opkald

En mor var træt af, at hendes børn ikke svarede på beskeder og opkald fra hende og udviklede derfor en applikation, som lukker børnenes telefon ned.

Screenshot fra applikationen Ignore No More

Screenshot fra applikationen Ignore No More

Sharon Standifird, en mor fra Texas fik nok af, at gå og bekymre sig for hendes børn, når de valgte ikke at tage telefonen eller svare på beskeder fra hende.

Hun besluttede sig for, at undersøge på internettet hvordan man udvikler en applikation, som kan afhjælpe problemet – og det lykkedes hende at finde ud af. Det skriver Dagens.dk.

Dermed har Sharon Standifird udviklet en smartphone-applikation, der kan ende med at blive det absolut største irritationsmoment for teenagere. Det skriver ABC News.

Applikationen har fået navnet “Ignore No More”. Og den giver forældre mulighed for, at tage fuld kontrol over børnenes smartphone, hvis de har på fornemmelsen deres opkald og beskeder ignoreres.

Når applikationen aktiveres, så bliver barnet ude af stand til at spille, ringe og surfe på internettet. Dog er det fortsat muligt, at ringe til alarmcentralen.

Hvis børnene ytrer ønske om, at få ejerskab over telefonen igen, så præsenterer applikationen dem for et telefonnummer, som de kan ringe til for at få den låst op.

Sharons søn Bradley synes, at det er en god idé med applikationen for andre, men ikke for ham selv, fortæller han til KTRK.

Du kan downloade applikationen Ignore No More i Google Play Store for 11,07 kroner.

Mere til historien

En undersøgelse Wilke har foretaget for Jyllands-Posten viser også, at op mod hver tredje danske forældre kunne overveje at overvåge deres børns færden ved at installere en applikation på deres smartphone.

Kørekort-app har rundet 2 millioner downloads

Det er endnu ikke to år siden, at kørekort-appen blev lanceret. Allerede nu har den rundet 2 millioner downloads, selvom det ikke er alle, der kan hente appen.

(mere…)
Sundhedskort-appen har mere end 2,1 millioner downloads

Det er nu ét år siden, at Sundhedskort-appen blev frigivet. Mere end 2 millioner gange er appen hentet og anvendes mere end 40.000 gange dagligt.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Ny pant-app sløjfer den gamle ”papir-bon”

Dansk Retursystem er klar med en ny pant-app, som sørger for udbetaling af pant fra landets nye pantstationer.

(mere…)
Mobilvarsling-app lukkes heldigvis

Nu dropper de danske myndigheder ENDELIG deres app-varsling. Nyt Cell broadcast varslingssystem er klar i kulissen.

(mere…)
Grindr har solgt lokationsdata til kommercielt brug

En gammel sag er dukket op til overfladen og afslører, at Grindr-appen har solgt lokationsdata til kommercielt brug.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram