Bloker ungernes mobil hvis de ikke svarer på opkald

0

En mor var træt af, at hendes børn ikke svarede på beskeder og opkald fra hende og udviklede derfor en applikation, som lukker børnenes telefon ned.

Screenshot fra applikationen Ignore No More
Screenshot fra applikationen Ignore No More

Sharon Standifird, en mor fra Texas fik nok af, at gå og bekymre sig for hendes børn, når de valgte ikke at tage telefonen eller svare på beskeder fra hende.

Hun besluttede sig for, at undersøge på internettet hvordan man udvikler en applikation, som kan afhjælpe problemet – og det lykkedes hende at finde ud af. Det skriver Dagens.dk.

Dermed har Sharon Standifird udviklet en smartphone-applikation, der kan ende med at blive det absolut største irritationsmoment for teenagere. Det skriver ABC News.

Applikationen har fået navnet “Ignore No More”. Og den giver forældre mulighed for, at tage fuld kontrol over børnenes smartphone, hvis de har på fornemmelsen deres opkald og beskeder ignoreres.

Når applikationen aktiveres, så bliver barnet ude af stand til at spille, ringe og surfe på internettet. Dog er det fortsat muligt, at ringe til alarmcentralen.

Hvis børnene ytrer ønske om, at få ejerskab over telefonen igen, så præsenterer applikationen dem for et telefonnummer, som de kan ringe til for at få den låst op.

Sharons søn Bradley synes, at det er en god idé med applikationen for andre, men ikke for ham selv, fortæller han til KTRK.

Du kan downloade applikationen Ignore No More i Google Play Store for 11,07 kroner.

Mere til historien

En undersøgelse Wilke har foretaget for Jyllands-Posten viser også, at op mod hver tredje danske forældre kunne overveje at overvåge deres børns færden ved at installere en applikation på deres smartphone.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer